Το ευχαριστώ του Άγγελου Σεβαστιάδη | «Είμαι εδώ για να προσφέρω»

Φίλες και φίλοι,
Μετά και την ολοκλήρωση και του 2ου γύρου της εκλογικής διαδικασίας για τον Δήμο Ζακύνθου, είχα και έχω την ανάγκη να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στο πρόσωπο μου, φέρνοντας με τρίτο σε ψήφους στην ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Με Αρετή και Τόλμη για τη Ζάκυνθο» με δήμαρχο τον χαρισματικό κ. Νικήτα Αρετάκη. Αισθάνομαι ειλικρινά ιδιαίτερη τιμή για τα καλά σας λόγια που εισπράττω καθημερινά πριν και μετά τις εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη που με εμπιστεύθηκε και με τίμησε συμπεριλαμβάνοντας με στο ψηφοδέλτιο του, δίνοντας στο πλάι του τον παρθενικό μου εκλογικό αγώνα με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς. Επίσης, συγχαίρω όλες τις συνυποψήφιες και συνυποψήφιους της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης όπου ανήκω και να τους ευχαριστήσω που καθ’ όλη τη διάρκεια του εκλογικής περιόδου επέδειξαν υψηλό πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας.

Δημιουργήσαμε ώριμες και εποικοδομητικές συνθήκες φέρνοντας τον συνδυασμό μας στην πρώτη θέση της προτίμησης του ζακυνθινού λαού κερδίζοντας την αποδοχή των πολιτών με συντριπτική πλειοψηφία. Ο ζακυνθινός λαός με καθαρή σκέψη και αποφασιστικότητα έδωσε την καθαρή νίκη και νωπή λαϊκή εντολή για οριστική αλλαγή σελίδας στην νεότερη ιστορία της νήσου μας.

Η νήσος Ζάκυνθος αποτελεί τον τόπο μου. Τον τόπο που ζω με την οικογένεια μου όντας ευλογημένος που ζω στον παράδεισο αυτό που παραμελήσαμε και πολλές φορές δεν εκτιμήσαμε. Η Ζάκυνθος με αγκάλιασε και της οφείλω πολλά. Είμαι εδώ για να προσφέρω, να συνεργαστώ για το καλό του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και σε συνεργασία με τις υγιείς και ανιδιοτελείς δυνάμεις του τόπου θα χαράξουμε του μέλλον του νησιού. Επιθυμώ να περπατήσω στα βήματα του Δημάρχου μας κ. Νικήτα Αρετάκη βάζοντας τα θεμέλια για ένα νησί ανθρώπινο με άρτιες υποδομές που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων μας.
Θα είμαι πάντα δίπλα σας καταθέτοντας την ψυχή μου.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Άγγελος Σεβαστιάδης