Γεύσεις και αρώματα του Χριστόφορου Πέσκια στα εστιατόρια των Contessina Collection

Ως επισφράγιση της πλήρους ανακαίνισης που ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019 του Contessina Hotel και των πρόσφατων βραβεύσεων του νεόδμητου 2018 Contessina Suites στα φετινά Tourism Awards στην κατηγορία “Αrchitecture & Design ”, στα Greek Hotel of the Year και Ηotel Design Awards για το καλύτερο κέντρο ευεξίας , αλλά και ως επιβεβαίωση της απόλυτης δέσμευσής της οικογένειας Μωραίτη , με τα υψηλότερα ιδανικά της ελληνικής φιλοξενίας, τα ξενοδοχεία Contessina Collection , 4 και 5 αστέρων, και υπό τη διαχείριση της HotelBrain, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με τον βραβευμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

Στα πλαίσιο της αναβάθμισης των εστιατορίων Lentika στο Contessina Suites και Vedema στο Contessina Hotel, συμπράττουν με τον δημοφιλή σεφ, εκτοξεύοντας στα ύψη τον γαστρονομικό πήχη όχι μόνο του ξενοδοχείου αλλά και ολόκληρου του νησιού της Zακύνθου.

Ως δημιουργός με ελληνικό μαγειρικό DNA, και γνωρίζοντας καλά ότι η αριστεία κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο Χριστόφορος Πέσκιας προσεγγίζει από αυτή τη σεζόν με ολιστική διάθεση την κουζίνα των ξενοδοχείων Contessina , καθώς επιμελείται το σύνολο των μενού του – από το πρωινό και τα κρύα πιάτα του pool bar, μέχρι τις γαστρονομικές προτάσεις των μεσημεριανών και βραδινών καρτών.

Όλα τα πιάτα που ελκύουν ήδη τον ουρανίσκο μας και τα οποία είναι βασισμένα σε τοπικές πρώτες ύλες, παραδοσιακές συνταγές της αρχοντικής Ζακύνθου και των Επτανήσων , επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ελληνική τους ταυτότητα και την μεσογειακή τους ιθαγένεια. Μερικά από αυτά σαγανάκι λαδογραβιέρας Ζακύνθου με μαρμελάδα σύκο,

Γαρίδες μπουρδέτο, Κερκυραική παστιτσάδα κοτόπουλο, Φιλέτο με σάλτσα ρομπόλα, Αρνάκι σιγομαγειρεμένο για 6 ώρες με καλοκαιρινά χόρτα και Λαβράκι σε κρούστα αλατιού.
Τα Contessina Collection https://contessinacollection.com/, στην καρδιά του Τσιλιβή μολις 5 λεπτά απο την παραλία, διακρίνονται για την άρτια αρχιτεκτονική και διακόσμηση τους σύμφωνα με την ατμόσφαιρα του νησιού και την Ζακυνθινή παράδοση δοσμένα με μια σύγχρονη αισθητική , καθώς και για τις προσωποποιημένες εμπειρίες διαμονής που παρέχουν στους επισκέπτες τους.

Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων Contessina Collection ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και υποδέχονται τον κορυφαίο Ελληνα executive chef Χριστόφορ Πέσκια για ένα διήμερο γαστρονομικό ταξίδι.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα μαγειρέψει στο Lentika Restaurant (Contessina suites and spa – adults only)
Την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα μαγειρέψει στο Vedema Restaurant ( Contessina Hotel – Family)

Address: Tsilivi Zakynthos, Greece
Mob.: +302695022508
Fax: +302695043774

Contessina Hotel
E-mail: [email protected]

Contessina Suites & Spa
E-mail: [email protected]Τελευταία άρθρα