Δόξα Πηγαδακίων – Πρωτάθλημα «φωτιά» στην Β’ Εθνική

Δύσκολο έργο θα έχει στην Β΄Εθνική γυναικών η Δόξα Πηγαδακίων, αφού θα αντιμετωπίσει αρκετές δυνατές ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ο όμιλος που θα συμμετάσχει και θα προστεθούν ομάδες όπως τα Τρίκαλα και τα Γιάννενα.
Συγκεκριμένα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, στον όμιλο της Δόξας Πηγαδακίων θα βρίσκονται οι εξής ομάδες: Εθνικός Καλαμάτας, Ίκαρος Πετρωτού, Ατρόμητος Ζαρουχλέϊκων, Καρυάτιδες Σπάρτης, Λύκοι Αιγίου, Αμαζόνες Κορινθίας, Άρης Κορίνθου, Φείδωνας Άργους.
Η Δόξα Πηγαδακίων θα συμμετάσχει στον έναν από τους συνολικά 4 ομίλους που θα έχει η Β’ Εθνική, ωστόσο είναι ακόμα ανοιχτό το πως θα διαμορφωθεί το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το θετικό για την Δόξα Πηγαδακίων είναι ότι δεν θα κάνει μεγάλες αποστάσεις, ωστόσο αν υπάρξει αναδιάρθρωση στην κατηγορία θα πρέπει να ταξιδέψει πολλά χιλιόμετρα για να αντιμετωπίσει ορισμένους αντιπάλους της.

Πρόκειται για μια πρόκληση για τον Ζακυνθινό σύλλογο που θέλει να ζήσει την εμπειρία της Β’ Εθνικής και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία, ενώ θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία και να κάνει υπερήφανο το νησί μας.
Για αυτόν τον λόγο και η διοίκηση προχωράει στην παραμονή του Γιάννη Βερτζάγια στον πάγκο της ομάδας, ενώ οι παίκτριες που οδήγησαν στην άνοδο θα συνεχίσουν την παρουσία τους και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την Δόξα σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος βέβαια περιμένει και την βοήθεια του κόσμου, αφού ήδη έχει δημοσιεύσει τα εισιτήρια διαρκείας του και ζητάει την οικονομική τους συμπαράσταση.

*
*
*