Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τις Πανελλαδικές

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος απευθύνει το μήνυμά του στους υποψήφιους και τις υποψήφιες. Τους εύχεται καλή επιτυχία και τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα τους για να αφουγκράζεται τις ιδέες, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Το μήνυμα
«Να δικαιωθούν οι κόποι σας και οι ευγενείς και ωραίοι αγώνες σας»

Αγαπητοί μαθητές,
Τις επόμενες ημέρες καλείστε να δώσετε ένα μεγάλο αγώνα, για τον οποίο προετοιμαζόσασταν καιρό, τον αγώνα των πανελλήνιων εξετάσεων.
Θα ήθελα να σας παροτρύνω να διανύσετε αυτές τις επίμαχες ημέρες με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία, ώστε να φέρετε εις πέρας την προσπάθειά σας επιτυχώς και να δικαιωθούν οι κόποι σας όλων των προηγουμένων ετών, αλλά και οι ευγενείς και ωραίοι αγώνες σας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, με στυλοβάτες τους γονείς και τους καθηγητές σας, προετοιμαστήκατε και εφοδιάσατε τους εαυτούς σας με τη γνώση και την ευρύτητα της σκέψης, με στόχο να γίνετε ολοκληρωμένοι ακαδημαϊκοί πολίτες, έτοιμοι να αξιοποιήσετε το δυναμισμό της νιότης σε συνδυασμό με την προσφερόμενη πανεπιστημιακή γνώση στο γνωστικό αντικείμενο που θα επιλέξετε.
Εμείς θα συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά σας για να αφουγκραζόμαστε τις ιδέες, τις αγωνίες και τα όνειρά σας, να πιστεύουμε βαθιά σε εσάς και να αναμένουμε με μεγάλη προσδοκία την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτήν την κοινωνία των πολιτών, όπου η παρουσία της νέας γενιάς αποτελεί μονόδρομο για την πρόοδό της.
Από βάθος καρδιάς, σας εύχομαι Καλή Επιτυχία!