Εντυπωσιακές Ferrari έρχονται στην Κέρκυρα

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν την Κέρκυρα στις 17 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και στις 18 Ιουνίου, ημέρα αυλαίας για το διήμερο των εκδηλώσεων.

Ειδικότερα, στις 16 Ιουνίου οι Ferrari θα βρίσκονται από τις 10.30 έως τις 14.30 στο Λιστόν, ενώ την επόμενη ημέρα οι επισκέπτες θα μπορούν να τις θαυμάσουν στον πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως και Γ. Θεοτόκη.

Στο road show, θα συμμετέχουν 40 πολυτελείς Ferrari του club Passione Rossa της Ιταλίας, όπου μέλη του είναι αποκλειστικά Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και συλλέκτες αυτοκινήτων Ferrari. Εξάλλου ο Πρόεδρος του club, Dr. Fabio Barone, είναι κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Records. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί με δώρα ταξίδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ιδιαίτερα σπορ αυτοκίνητα αλλά και να απολαύσουν μια θρυλική βόλτα.

Οι υψηλού εισοδηματικού επιπέδου προσκεκλημένοι, συμμετέχοντες στο road show, έχουν ήδη γίνει πρεσβευτές της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων στο σύνολό τους, εξαιτίας της καλής συνεργασίας και των καλών σχέσεων που αναπτύχθηκαν.

Ακόμη οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. Στη φετινή διοργάνωση,αναμένεται να ακολουθήσουν στην Κέρκυρα τους ιδιοκτήτες των Ferrari περισσότερα από 200 άτομα, συνοδοί και φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου για να περάσουν διακοπές στην Κέρκυρα, συνεισφέροντας στην τοπική οικονομία.

Πηγή:corfupress.com