Το ευχαριστώ του Ν. Γιακουμέλου

Φίλες, φίλοι και αγαπημένοι μου συμπολίτες,
Αισθάνομαι βαθιά τιμή, που εναποθέσατε την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας, εκλέγοντας με για μια ακόμα φορά δημοτικό σύμβουλο και εκπρόσωπο σας. Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρο το ζακυνθινό κόσμο που συμμετείχε στις συγκεκριμένες εκλογές είτε ψηφίζοντας το συνδυασμό «Ανάδραση» είτε στηρίζοντας οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, καταθέσατε τη φωνή και την άποψη σας, κάνοντας την δική σας διαφορά.
Επιπροσθέτως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που έχει σταθεί αρωγός σε όλα αυτά τα χρόνια της δικής μου πορείας, με στηρίζει και με συμβουλεύει στην οποιαδήποτε πολιτική μου ενέργεια και πεποίθηση, καθώς και να συγχαρώ θερμά τον αδελφό μου Διονύση Γιακουμέλο που εκλέχθηκε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πλάνου.
Η αγανάκτηση για τα μείζονα προβλήματα που έχουν θεριέψει τα τελευταία χρόνια στο νησί και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ήταν ο κινητήριος μοχλός για να συμμετάσχω ξανά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να σώσουμε, να βελτιώσουμε τον τόπο μας και να ζήσουμε επιτέλους σε συνθήκες ανθρώπινες.
Οι συγκεκριμένες εκλογές, σας οδήγησαν να ψηφίσετε με γνώμονα την ίδια την ενέργεια, την εφαρμογή και την δράση. Εκλέξατε ένα επιτελείο να σας αντιπροσωπεύσει και να αφοσιωθεί επιτέλους στα δικά σας προβλήματα και όχι στα δικά του. Η δουλειά όμως του απλού πολίτη στην δημοκρατία δεν πρέπει να σταματάει στην ψήφο του, καθώς η αλλαγή δεν ήταν ποτέ με το τι πρέπει να γίνει ΓΙΑ ΕΜΑΣ αλλά τι πρέπει να γίνει ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΑΖΙ. Αυτή είναι η αρχή της αυτοδιοίκησης και η βάση στην οποία πρέπει εμείς να στηριχτούμε.
Για το λόγο αυτό λοιπόν, στις επερχόμενες εβδομάδες και μήνες ανυπομονώ να συνεργαστώ και να παλέψω με όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους ανεξαρτήτων κομμάτων και συνδυασμών για να αντιμετωπίσουμε, τις προκλήσεις που μόνο όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του νησιού μπορούμε να λύσουμε όπως είναι η σωστή αποκομιδή και διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τα σχέδια πόλεως πολλών περιοχών αλλά και η δημιουργία μεγάλων έργων όπως είναι η προβλήτα – μαρίνα του λιμανιού μας. Λύσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να απελευθερώσουν τη Ζάκυνθο, αλλά να την οδηγήσουν ξανά στην πρώτη θέση που δικαιωματικά της αξίζει, για όλους εμάς αλλά κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Νίκος Γιακουμέλος