Μ. Πυλαρινός – Πρόεδρος Παλαιμάχων ΑΠΣ Ζάκυνθος «Είμαστε ενεργοί στην κοινωνία»

Σπουδαία είναι η προσφορά όλα αυτά τα χρόνια από τον Σύλλογο Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Δίνοντας φιλανθρωπικούς αγώνες και κάνοντας εκδηλώσεις που ξεπερνάνε το νόημα του αθλητισμού θέλει να στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων κ. Μάκης Πυλαρινός αναφέρθηκε στην «Ημέρα» για τα φιλικά που προγραμματίζονται σε σύντομο ή σε μακρινό χρονικό διάστημα.
«Προσπαθούμε σε αυτήν την δύσκολη εποχή να προλάβουμε να κάνουμε μερικά φιλικά παιχνίδια φέτος, με τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Αθηναϊκό, το Χαϊδάρι, τον Πανναυπλιακό και την Μικτή Πατρών για να τιμήσουμε τον Διονύση Καπανδρίτη. Ο σύλλογος Παλαιμάχων είναι ενεργός και στην κοινωνία της Ζακύνθου και προσπαθούμε να προάγουμε το άθλημα και την διαπαιδαγώγηση των νέων παιδιών που είναι καλό για τον τόπο μας».
Ο κ. Πυλαρινός αναφέρθηκε και στο φιλανθρωπικό κομμάτι με τους Παλαίμαχους του ΑΠΣ Ζάκυνθος να στηρίζουν τον τόπο μας με πολύπλευρους τρόπους.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΠΣ Ζάκυνθος κάνει λειτούργημα στην Ζακυνθινή κοινωνία. Κάνει φιλανθρωπικούς αγώνες με σκοπούς και με ιδιαίτερη ευαισθησία. Δυο φορές έχουμε κάνει αγώνες για την Αγία Μαύρα, για το Σχολείο με ειδικές ανάγκες, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τον ΟΔΑΖ κ.α.».
Το πιο σημαντικό κατά την άποψη του προέδρου των Βετεράνων της Ζακύνθου είναι η παρουσία των μελών του, καθώς πρέπει να είναι συνεχείς και να στηρίζουν όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται για πολλά χρόνια.
«Όλα τα μέλη που έχουν φορέσει την φανέλα έστω και μια μέρα είναι μέλη των Βετεράνων της Ζακύνθου. Η παρουσία τους είναι φυσικά αποδεκτή και τιμή για τον σύλλογο, αλλά θα πρέπει να είναι και αυτοί ενεργοί και κοντά στο σωματείο. Εμείς δεν έχουμε διαχωριστικές γραμμές και το αποδείξαμε και στην κοπή της πίτας που ήταν 50 παλαίμαχοι.
Ο κ. Πυλαρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το μέλος των παλαιμάχων Σπ. Φιορεντίνο που πήρε την προεδρία της τοπικής κοινότητας στην Μπόχαλη αλλά και τους χορηγούς που είναι συνέχεια δίπλα στον στον σύλλογο.
«Στέλνουμε ευχαριστήριο στον Σπ. Φιορεντίνο για την προεδρία στην Μπόχαλη και ευχαιρστούμε τους χορηγούς μας, τον Χ. Ξένο, τον Γ. Τσουρουνάκη , τον Μ. Ραψομανίκη, τον Σ. Σέλληνα, τον Φ. Βυθούλκα και όλους αυτούς τους φίλους μας που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην λειτουργικότητα του συλλόγου μας».