ΑΟΚ Ζακύνθου – Στάση αναμονής

Τον ερχομό του Αντώνη Ποταμίτη περιμένουν όλοι στον ΑΟΚ Ζακύνθου για να προχωρήσουν οι εξελίξεις σχετικά με την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο γνωστός επιχειρηματίας υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και το Σαββατοκύριακο στο νησί μας και να πραγματοποιήσει συμβούλιο με τα μέλη της διοίκησης. Όλοι περιμένουν άλλωστε τις δικές του αποφάσεις για να προχωρήσουν μπροστά και δείχνουν έτοιμοι να τον ακολουθήσουν, σε όποιον δρόμο διαλέξει.
Ο κ. Ποταμίτης είχε αναφερθεί στο τέλος της χρονιάς για την θέληση του να πάει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική, ωστόσο είχε ζητήσει εμπράκτως να βρεθούν συμπαραστάτες να τον στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια.
Ο έμπειρος επιχειρηματίας περιμένει βέβαια και τους φιλάθλους να δείξουν μεγαλύτερη ζεστασιά προς τον σύλλογο, αφού πέρσι σε λιγοστούς αγώνες γέμισε το Δημοτικό Στάδιο. Ίσως φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από την ομάδα που θα παραταχθεί και θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Γ’ Εθνική.