ΑΓΕΖ – Διέπρεψαν στον στίβου Μαρίνου Ρ. και Θανάσης Α.

Με εξαιρετικές επιδόσεις συνεχίζεται η προσπάθεια του τμήματος στίβου της ΑΓΕΖ, αφού δυο αθλητές του η Μαρίνου Ρ. και ο Θανάσης Ανδρ. έφτασαν και πάλι στην κορυφή, ενώ αξιόλογη προσπάθεια έκανε και η Μάρα Μάρλη παρά τα στομαχικά της προβλήματα, που δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει μια θέση στο βάθριο
Ξεκινάμε από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Παγκορασίδων Α’, στο οποίο συμμετείχε η Ρωξάνη Μαρίνου, η οποία κατέκτησε την κορυφή στο πένταθλο με ατομικό ρεκόρ σε βαθμούς, αφού έφτασε τους 3,670.
Συγκεκριμένα η Ζακυνθινή αθλήτρια έκανε ατομικό ρεκόρ στα 600μ. με χρόνο 2 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο, στο ακόντιο με εκπληκτική βολή στα 36 μέτρα και 40 εκατοστά, στην σφαίρα με εξαιρετική βολή στα 9 μέτρα και 76 εκατοστά και στο μήκος πήδηξε στα 4 μέτρα και 97 εκατοστά. Ο Στόχος για την Μαρίνου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στην Χαλκίδα. Να πούμε ότι ο σύλλογος στην βαθμολογία κατετάγη τρίτος συγκεντρώνοντας 13 πόντους.
Μάλιστα στην περιφέρεια η ΑΓΕΖ είναι πρώτη, αφού συνολικά έφτασε τους 138 βαθμούς, με την Ολυμπιάδα Πατρών να έρχεται δεύτερη με 103 βαθμούς και 3ο τον Αθηνόδωρο Αιγίου με 103β. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο μας που δείχνει ότι έχει ενισχυθεί μετά την απόκτηση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο.

Στην κορυφή στην δισκοβολία ο Α. Θανάσης

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ανδρέας Θανάσης στο άθλημα της Δισκοβολίας , αφού κατετάγη πρώτος με βολή στα 44 μέτρα και 68 εκ. Ο Ζακυνθινός αθλητής έπρεπε μάλιστα να αγωνιστεί τραυματίας, αλλά παρόλα αυτά, έκανε εξαιρετική επίδοση και μπόρεσε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τον ίδιο, ο οποίος δείχνει ότι παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο και τιμάει τον σύλλογο της ΑΓΕΖ.
Από την μεριά της η Μάρα Μάρλη ήταν άτυχη, αφού στα 5,000 μέτρα κατετάγη 8η, καθώς καταπονήθηκε από στομαχικά προβλήματα, τα οποία δεν της επέτρεψαν να δώσει το 100% και έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό.
Για τα παιδιά του συλλόγου στόχος τώρα είναι οι ημερίδες προετοιμασίας αλλά και οι πανελλήνιοι αγώνες των κατηγοριών τους τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.