Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου – Κέρδισε και τον τραυματισμό της η Ν. Μάργαρη

Την Ζακυνθινή κολύμβηση ψηλά κράτησε η αθλήτρια της ΖΕΥΣ Νικολέτα Μάργαρη, η οποία συμμετείχε στο Διεθνές Μίτινγκ Ακρόπολης που έγινε στην Αθήνα. Η νεαρή κολυμβήτρια κατέκτησε την πολύ τιμητική τέταρτη θέση στα 50μ. πεταλούδα, ενώ έφτασε μέχρι την 8η θέση στα 50μ. ελεύθερο.
Η Νικολέτα Μάργαρη εκτός των άλλων είχε και να αντιμετωπίσει έναν σοβαρό τραυματισμό στο δεξί της γόνατο, αφού υπέστη εξάρθρωση επιγονατίδας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τυχερή, αφού είχε κάκωση και δεν έπαθε κάποια ρήξη συνδέσμου που θα μπορούσε να ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα για εκείνη.
Η Νικολέτα Μάργαρη έδειξε μάλιστα ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και θα προετοιμαστεί κατάλληλα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιούλη. Επίσης θα συμμετάσχει και αρχές Αυγούστου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών.
Η συμμετοχή στο Διεθνές Μίτινγκ Ακρόπολης ήταν εντυπωσιακή, με τους κολυμβητές να παλεύουν για να πιάσουν όρια συμμετοχής για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών, όπως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Από την δική της πλευρά η Νικολέτα Μάργαρη θα δουλέψει σκληρά για να είναι έτοιμη στις επόμενες διοργανώσεις και να μπορέσει να εκπροσωπήσει επάξια την ΖΕΥΣ.