Πραγματοποιήθηκε το φιλικό των επίλεκτων Rangers με την Αστυνομία (φώτο)

Στα πλαίσια του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου των φιλάθλων των Rangers, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα σε επίλεκτους ποδοσφαιριστές της γνωστής σκωτσέζικης ομάδας και στην Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Νομού Ζακύνθου. Στην είσοδο του γηπέδου μάλιστα είχε τοποθετηθεί κουτί, όπου όποιος ήθελε μπορούσε να διαθέσει χρήματα υπέρ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (πρώην ΟΔΑΖ).

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο είχε μεγάλη συμμετοχή από φιλάθλους από την Σκωτία που ήρθαν αποκλειστικά για την πραγματοποίηση του συνεδρίου, ενώ ξεχώρισαν τα σπουδαία αστέρια από το παρελθόν και το παρόν που ήρθαν στο νησί μας. Συγκεκριμένα με τους επίλεκτους των Rangers αγωνίστηκε ο γνωστός Ισπανός φορ Νάτσο Νόβο και ο Ιταλός άσος Μάρκο Νέγκρι. Επίσης παρευρέθηκε στη Ζάκυνθο και 21χρονος ο Γκρεγκ Ντόχερτι που είναι εν ενεργεία παίκτης των Rangers και έχει κληθεί και στην Εθνική ομάδα της Σκωτίας.
Το παιχνίδι έληξε 4-1 υπέρ των επίλεκτων ποδοσφαιριστών των Rangers που έδειξαν την ποιότητα τους κόντρα στην Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Ζακύνθου. Aπό το πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 με αυτογκόλ του Γαϊτανίδη και τέρμα του Νόβο. Στο δεύτερο μέρος από ασίστ του Ισπανού, ο Πομώνης έκανε το 3-0, ενώ μείωσε ο Αλεξανδρίδης για την Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Ζακύνθου. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μ. Κυργιάζος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντώνης Πυλαρινός, με βοηθούς την Δ. Μπιάζη και τον Γ. Τατσίνα.
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ RANGERS: Φιλιάς, Ζαρνακούπης, Κυργιάζος, Τζιοβάνι, Τσιρκινίδης, Γεωργούλης,Ηρακλιανός, Νιλ, Μπίρνι, Στ., Νόβο Ν., Νέγκρι Μ.
Έπαιξαν και οι: Λεονάρντο, Κατσιάρης, Πομώνης, Τσιούκας Παν.,
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Αναστόπουλος): Μάργαρης Κ., Ζώης, Κουρμπέτης, Γαϊτανίδης, Κορφιάτης, Βαρύτης, Πολύζος, Ζήγκος, Πόπορης, Αλεξανδρίδης, Τριβιζιδάκης
Έπαιξαν και οι: Βενάρδος, Ζούγρας, Καραγκούνης
Το παρών έδωσε ο Διοικητής της Π.Υ. Ζακύνθου Ι. Πανόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Καραγκούνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λ. Μαλιούφας μαζί με τον αρχιδιαιτητή Δ. Βοζαΐτη, ενώ ήρθε και ο πρόεδρος του ΟΔΑΖ Στ. Μπετίνης που ευχαρίστησε για την φιλανθρωπική βοήθεια στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας. Το παρών έδωσαν επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές