Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακινάδου | Γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του

Τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακινάδου, με μία μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Θέατρο του Σαρακινάδου. Άλλη μία χρονιά γεμάτη δημιουργία, καινοτομία και έμπρακτη αγάπη στην παράδοση του τόπου ολοκληρώθηκε γεμίζοντας χαρά και ικανοποίηση τα αεικίνητα μέλη του Συλλόγου.
Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του χοροδιδασκάλου του Συλλόγου, Διονύση Αρκαδιανού στο Facebook, ο οποίος έγραψε: «Άλλη μια μουσικοχορευτική χρονιά έκλεισε με τραγούδι, χορό και πολλές αναμνήσεις. Γιορτάσαμε τα 40 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας. Ταξιδέψαμε στο 1979, όταν μια παρέα νεαρών ατόμων ίδρυσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακινάδου. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε την εκδήλωση αυτή να την αφιερώσουμε στους παλαίμαχους: Διονύσιο Σπαθάκη, Τιμόθεο Ζώντο, Χρήστο Γιαννουδάκη και Αλέξη Ρουσιάνο.

Επίσης, ήταν αφιερωμένη σε δύο μέλη που δεν είναι πλέον μαζί μας αλλά είμαστε σίγουροι ότι τραγουδούν μαζί μας από εκεί ψηλά, στον Νικόλαο Σπαθάκη και Αντώνη Παπαδάτο-Μπάτικα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ: Στους διακόσιους χορευτές που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης για την υπομονή και την επιμονή τους καθώς και την πολύτιμη βοήθειά τους. Σε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους. Στον Άκη Ζώντο για την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό. Στον Πάνο Λυκουργιώτη που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας να μας φωτογραφίζει. Τέλος, στα μέλη του ΔΣ που στηρίζουν κάθε προσπάθεια, Έφη Σπαθάκη, Ανδριάνα Τσιώλη, Όλγα Κεφαλληνού, Νίκο Τυρογαλά και Τιμόθεο Ζώντο. Να είμαστε γεροί να ανταμώνουμε χορεύοντας και τραγουδώντας για πολλά χρόνια ακόμη».