Μπ. Συγούρος στην «Ημέρα» | «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο»

Χαράλαμπος Συγούρος (Κανέλος)
«ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Αλυκών

Σους κοινούς αγώνες που θεωρεί ότι πρέπει να δοθούν μέσα από την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου αναφέρεται ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αλυκών με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», ιδιωτικός υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας και σκηνοθέτης Χαράλαμπος Συγούρος. Ο κ. Συγούρος καλεί τους Ζακυνθινούς να στηρίξουν τον συνδυασμό και να δώσουν ΜΑΖΙ μία μάχη για το μέλλον του νησιού. Τον ρωτήσαμε για τους λόγους και για αυτή την επιλογή και μας απαντά…


Μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο…γιατί δεν μας αξίζει να ζούμε σε ένα νησί με τόσα προβλήματα στην καθημερινότητά μας και εικόνες που δεν μας αξίζουν… (σκουπίδια στους δρόμους, κατεστραμμένο οδικό δίκτυο, ανύπαρκατα πεζοδρόμια, έλλειψη χώρων στάθμευσης, χώρων αναψυχής κλπ).

Μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο, και να αναδείξουμε τα σημεία εκείνα που θα μπορούν να αποτελέσουν έναν ελκυστικό προορισμό, ένα νησί που δεν μας επισκέπτονται μόνο για τη θάλασσα και τον ήλιο αλλά και την σπουδαία πολιτιστική μας κληρονομιά…

Μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο… γιατί τα παιδιά μας πρέπει να πηγαίνουν σε σχολεία σύγχρονα και ασφαλή, όπως ταιριάζει σε μια ευρωπαική χώρα.

Μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο …. για να έχουμε έναν πολιτισμό αντάξιο της ιστορίας του νησιού μας. Μιας ιστορίας που μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι. Γιατί θεωρούμε τον πολιτισμό μας θεμέλιο λίθο για να ξαναβρεί η Ζάκυνθος την πολιτιστική της ταυτότητα και να στηρίξει την οικονομική και πνευματική της ανάπτυξη. Για να μην είναι ο πολιτισμός ένα απλό καλοκαιρινό καταναλωτικό αγαθό.

Μαζί πρέπει να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο…δίνοντας στους πολίτες κίνητρα να συμμετέχουν στα κοινά, να αναδεικνύουν τα προβλήματα και να νοιάζονται σαν ενεργοί πολίτες για την επίλυσή τους σε συνεργασία πάντα με έναν ανοιχτό Δήμο, αποτελεσματικό και εκσυγχρονισμένο.

Μαζί λοιπόν μπορούμε να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο…βάζοντας στόχους, όραμα, διάθεση για δουλειά αλλά κυρίως αγάπη για αυτό τον τόσο όμορφο τόπο που δυστυχώς είναι τόσο παραμελλημένος

Μαζί λοιπόν να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους ικανούς να συνεργαστούν μεταξύ τους και μαζί με τους δημότες να παράγουν πολιτική και δημόσιο έργο.