Η «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» προσκαλεί τους πολίτες την Κυριακή στις 18:30 στο θεατράκι της Πλατείας Σολωμού

Η «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» προσκαλεί τους πολίτες να παραστούν στην δική της πρωτότυπη συγκέντρωση την Κυριακή 19 Μαϊου στις 18:30 στο θεατράκι που βρίσκεται επί της Πλατείας Σολωμού.

Η ανακοίνωση του συνδυσασμού:

Λίγες ημέρες πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές απευθυνόμαστε και στους πολίτες που ήδη μας γνωρίζουν, αλλά κυρίως σε αυτούς που δεν ξέρουν ακόμα τι είναι η «Επανεκκίνηση Τώρα».

Η «Επανεκκίνηση Τώρα», με μέσο όρο ηλικίας τα 37 έτη, είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων, ένα υγιές κίνημα πολιτών, το οποίο δημιουργήθηκε τον περασμένο Μάιο μην αντέχοντας να βλέπει τη Ζάκυνθο να γίνεται χειρότερη χρόνο με το χρόνο.

Αποτελείται από ανθρώπους με τεχνογνωσία, με όρεξη, με όραμα, με ενέργεια, που δραστηριοποιούνται όλοι στον τόπο τους και ο μοναδικός στόχος της είναι να προωθήσει φρέσκες ιδέες, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ στο δήμο με στόχο την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του νησιού.

ΜΑΚΡΙΑ από μας οποιαδήποτε μικροπολιτική ασκείται σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο. H Επανεκκίνηση προτείνει νέα πράγματα και κάνει γνωστές τις ιδέες της, φέρνωντας ένα νέο αέρα που τόσο ανάγκη έχει η Ζάκυνθος. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό «μεντορα..» να κρύβεται από πίσω ή να την καθοδηγεί..! Είμαστε μία δεμένη όμαδα η οποία συντονισμένα και μεθοδευμένα έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο ειναι πλήρως κοστολογημένο και υλοποιήσιμο.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ στελεχωμένη από ανθρώπους ικανούς να διοικήσουν το Δήμο, αλλά και ανθρώπους οι οποίοι θα είναι εκεί να προτείνουν συνεχώς και μετά τις εκλογές, τιμώντας έτσι την ψήφο των πολιτών.

Δε μας εκφράζουν πολιτικές εκείνες που οδήγησαν το νησί σε αυτό το τέλμα. Επιδόματα που δίνονταν απλόχερα, μελέτες που έμειναν στα συρτάρια, κακοδιαχείριση στα οικονομικά του δήμου, μηδενική ποιότητα ζωης, ειναι πράγματα τα οποία οι Ζακυνθινοί τα έζησαν στο πετσί τους και πρέπει να τα θυμούνται την ώρα που θα ψηφίσουν.

Θέλουμε μία Ζάκυνθο καθαρότερη, μία Ζάκυνθο πιο ευέλικτη, μία Ζάκυνθο πιο κοντά στον πολίτη, με κοινωνική πολιτική, με ανάπτυξη του τουρισμού. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και στην επόμενη γενιά, σκεπτόμενοι τα παιδιά μας.

Πολιτικές ρουσφετιού, ιδιοτελείς πολιτικές και διαφθορά δεν έχουν θέση στο πρόγραμμα μας. Είμαστε ανεξάρτητοι και δουλεύουμε μόνο προς όφελος του νησιού. Μας ενδιαφέρει οι ιδέες μας να γίνουν κοινός τόπος και χαιρόμαστε ειλικρινά που κάποιοι από τους υποψήφιους δημοτικούς συνδυασμούς ήδη τις οικιοποιούνται.

Δημιουργηθήκαμε ΜΕΣΑ από την κοινωνία, μέσα από την ανάγκη να αλλάξει επιτέλους η κατάσταση του νησιού. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε, πρεσβεύουμε καινούργιες πρακτικές, καινούργιες ιδέες και είμαστε σίγουροι ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να τις εφαρμόσουμε.

Η «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Μαϊου και ώρα 18:30 στο θεατράκι επί της Πλατείας Διονυσίου Σολωμού.

Η ενεργοποίηση όλων μας είναι πολύ σημαντική! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για τις προτάσεις μας.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν