Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 παρουσίασε η Eurobank στην Κεφαλονιά

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στην Κεφαλονιά, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί επιχειρηματίες, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα.
Τους επιχειρηματίες του νησιού υποδέχτηκε εκ μέρους της Eurobank ο Διευθυντής περιφερειακής αγοράς Ζακύνθου και Κεφαλονιάς κύριος Διονύσης Αυγουστίνος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του νησιού κύριος Αλέξανδρος Παρίσης.

Την παρουσίαση του Προγράμματος, εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment της Eurobank, έκανε ο κύριος Πάνος Θεοδώρου, Επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Ανάλυσης Small Business Segment. Ο κος Γιώργος Καρακατσάνης (Στέλεχος Διεύθυνσης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) μίλησε για τις ενέργειες και δράσεις του ΕΣΠΑ 21420 που αφορούν τις επιχειρήσεις στις τουριστικές περιοχές, ενώ ο κύριος Νίκος Γιαννικόπουλος Επικεφαλής Διεύθυνσης V- Banking παρουσίασε την υπηρεσία V- Banking.
Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019, το οποίο παρέχεται για 9η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου.

Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019, καλύπτει ευρύ φάσμα εξειδικευμένων επιχειρηματικών αναγκών όπως:

•Ενίσχυση της ρευστότητας με κλιμακούμενο επιτόκιο στον επαγγελματικό λογαριασμό και επιβράβευση της αύξησης των μηνιαίων υπολοίπων.
•Ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία, μέσω του προγράμματος Hotel Business Credit, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος COSME και της Δράσης «ΤΕΠΙΧ ΙΙ – Επιχειρηματική Χρηματοδότηση», δυνατότητα έκδοσης εγγυητικών επιστολών με προνομιακή τιμολόγηση για Rent A Car και Τουριστικά Πρακτορεία
•Διαχείριση των εισπράξεων της επιχείρησης με τα πιο σύγχρονα τερματικά POS και ανταγωνιστικές προμήθειες, αλλά και προηγμένες λύσεις διαχείρισης μετρητών, όπως τα Έξυπνα Χρηματοκιβώτια.
•Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια για το προσωπικό
•Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης της επιχείρησης και του προσωπικού
•Διευρυμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες one-stop shop:
•Συμβουλευτική υποστήριξη για το ΕΣΠΑ 2014-2020 με πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει δωρεάν ενημέρωση, έλεγχο επιλεξιμότητας, χρηματοδότηση, υποβολή και υποστήριξη με μειωμένο κόστος
•Συμβουλευτικές υπηρεσίες προβολής και δικτύωσης στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες
•Συμβουλευτικές υπηρεσίες βελτιστοποίησης εσόδων και πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης οικονομικών στοιχείων
•Σημαντικές εκπτώσεις σε υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας και περιβαλλοντικής πιστοποίησης και συμβουλευτική υποστήριξη στην υποβολή φακέλου κατάταξης αστεριών
•Προνομιακές τιμές στην απόκτηση εξοπλισμού
•Δυνατότητα πρόσβασης σε ακόμη περισσότερα προνόμια στα Gold & Silver μέλη
•Τέλος, τα μέλη του Προγράμματος, αυξάνοντας τις καταθέσεις που διατηρούν στον επαγγελματικό τους λογαριασμό, κερδίζουν «Κωδικό €πιστροφή» που αντιστοιχεί σε εισιτήριο για απευθείας πτήση εντός ή εκτός Ελλάδας, με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσονται.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2019 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για τη στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν