ΑΓΕΖ – Το Δ.Σ. θα φέρει εξελίξεις

Μια πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης γνωρίζουν ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν που βρίσκει τον σύλλογο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.
Πρώτα από όλα αναμένεται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο ανάμεσα στα μέλη προκειμένου να καθοριστούν οι κινήσεις που θα γίνουν πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά. Το θέμα του προπονητή είναι το βασικότερο για την ΑΓΕΖ, με τον Αντώνη Ακτύπη να πραγματοποιεί θετική παρουσία στον πάγκο της ομάδας. Ο πολύπειρος κόουτς κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του Ν. Θεοδόση και Κ. Πανά να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο και αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να μπουν στα πλέι οφ ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Το θέμα είναι κατά πόσο ο Αντώνης Ακτύπης επιθυμεί να προπονήσει για άλλη μια χρονιά την ομάδα, αφού θα παίξουν ρόλο και οι υποχρεώσεις του και αν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ΑΓΕΖ στην Α1 ΕΣΚΑΗ.
Ένα άλλο μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι παίκτες θα παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ. Ο Διονύσης Μπονίκος αν και πέρσι είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τα παρκέ, παρέμεινε να βοηθήσει. Το ίδιο έκανε ο Κώστας Ακτύπης επιστρέφοντας από την Κεφαλονιά και αναβάλλοντας την απόφαση να ολοκληρώσει την καριέρα του.
Οι δυο παίκτες αποτελούν σπουδαίο κεφάλαιο της ιστορίας της ΑΓΕΖ και η παρουσία τους θα λύσει τα χέρια του τεχνικού τιμ, αφού είναι έμπειροι και αποτελούν τους ηγέτες του συλλόγου.
Βέβαια ένα σημαντικό κομμάτι για τον σύλλογο είναι και οι πιο νεαροί σε ηλικία παίκτες, οι οποίοι φέτος έδωσαν πνοή και αποτελούν το μέλλον του για τα χρόνια που θα έρθουν. Οι Καψαμπέλης, Θεοδωρίτσης, Σταμίρης αλλά και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι μπασκετμπολίστες της ΑΓΕΖ έδειξαν ότι έχουν τα «φόντα» να βοηθήσουν και θα πάρουν ευκαιρίες και από την νέα χρονιά.

Προσπάθεια επιστροφής τμημάτων στην δράση

Μια ιδιαίτερη επιθυμία της ΑΓΕΖ είναι και η επιστροφή ορισμένων αγωνιστικών τμημάτων στην δράση. Η ομάδα πέρσι δεν είχε εφηβικό τμήμα και επιθυμία της είναι να μπορέσει να το λειτουργήσει από την νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα για το σωματείο, αφού αρκετοί έφηβοι παίκτες στελέχωσαν σε μεγάλο βαθμό την ανδρική ομάδα. Επίσης η ΑΓΕΖ θέλει του χρόνου να λειτουργήσει και τμήμα κορασίδων, ώστε να υπάρχει και μια σημαντική υποδομή στην ομάδα γυναικών που έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπροστά τα τελευταία χρόνια.
Τις τελικές αποφάσεις θα πάρει η διοίκηση της ΑΓΕΖ με γνώμονα το καλό της ομάδας και την σωστή λειτουργία της.