Προεκλογική ατζέντα | Οι συγκεντρώσεις των υποψήφιων δημάρχων

«ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»
Ο Ν. Αρετάκης παρουσιάζει τον συνδυασμό του

Αύριο, Πέμπτη στις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Με αρετή και τόλμη για τη Ζάκυνθο», Νικήτας Αρετάκης θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Στην ανακοίνωσή του, αναφέρεται: «Η παρουσία του πολίτη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή δια τον Συνδυασμό μας και είναι ενδιαφέρουσα καθ’ όσον θα αναφερθούν χωρίς αναστολές αλήθειες τις οποίες πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν αποφασίσει στις Δημοτικές Εκλογές».

«ΑΝΑΔΡΑΣΗ»
Το Σάββατο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γ. Αγαλιανού

Το Σάββατο 18 Μαΐου στις ώρα 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανάδραση», Γιάννη Αγαλιανού. Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το εκλογικό κέντρο, στην οδό Τερτσέτη. Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται: «Ο αγώνας για τη Ζάκυνθο της ανοικοδόμησης, του ανθρωπισμού και του πολιτισμού έχει ξεκινήσει. Και το Σάββατο, στις 18 Μαΐου και ώρα 8:30 μ.μ, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αγαλιανός καλεί τους πολίτες της Ζακύνθου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Ανάδρασης» έξω από το εκλογικό κέντρο, στην οδό Τερτσέτη 10. Θα αναπτύξει τους βασικούς στόχους του προγράμματός του και θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο με τους 50 ενεργούς, δημιουργικούς και αποφασισμένους ανθρώπους να παλέψουν για τη νέα Ζάκυνθο, ένα ψηφοδέλτιο με πολίτες του τόπου μας που δίνουν την ωραία μάχη της καθημερινότητας για ένα καλύτερο αύριο. Στην πορεία λοιπόν για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 σας θέλουμε συνοδοιπόρους για να επιστρέψει το όραμα στη Ζάκυνθο, για τη Ζάκυνθο και τους πολίτες της».

«ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ»
Την Παρασκευή στο Πνευματικό η προεκλογική συγκέντρωση του Αν. Μαρίνου

Την Παρασκευή 17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αναστάσιου Μαρίνου και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Πορεία Προόδου». Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται: «Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ», κ. Αναστάσιος Μαρίνος, σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 20.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, όπου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία και θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Ζητούμε από τους πολίτες του νησιού να μας τιμήσουν με την παρουσία τους για να ακούσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας, που σαν γνώμονα έχει την ανάπτυξη του τόπου μας και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπατριωτών μας. Στις 26 Μαΐου πρέπει να τα αλλάξουμε όλα προς το καλύτερο. Γιατί και ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αλλά και ΘΕΛΟΥΜΕ».

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ» Αντώνης Νικολουδάκης θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική ομιλία σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος.Τελευταία άρθρα