Νέα διάκριση για το «Olea All Suite Hotel» στο Τσιλιβί

Στα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας συγκαταλέγεται το «Olea All Suite Hotel» που βρίσκεται στο Τσιλιβί, της Xenos Hotels Group, σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler. Το περιοδικό, προτείνει στους αναγνώστες του τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας για το 2019, ξεχωρίζοντας πέντε συγκροτήματα από τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Σκιάθο, αναφέροντας ότι βρήκε τα πιο κουλ κρησφύγετα στα ελληνικά νησιά, που αποτελούν προορισμούς για ανοιξιάτικη ξεκούραση και για απόλαυση του ήλιου τον Σεπτέμβριο.

Με τίτλο «Zen Master» το Olea All Suite Hotel, παρουσιάζεται ως ένα ήρεμο, κομψό, ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο που έχει δημιουργηθεί από το studio Block 722. Και πιο αναλυτικά, αναφέρεται: «Το όραμα για το ξενοδοχείο είναι πολύ δυνατό. Με μια πρώτη ματιά, θα μπορούσε να είναι μια κλασσική ελληνική πόλη με ασβεστωμένους ναούς που φαίνεται να επιπλέει σε μια τετραγωνισμένη λίμνη μήκους 4.000 τετραγωνικών μέτρων. Αλλά η πραγματική τέχνη εδώ είναι ο εξωραϊσμός που επιτρέπει στο νερό και μια συγκεκριμένη ενέργεια να ρέει απρόσκοπτα μέσα από ήσυχα δωμάτια και λεπτές διασυνδεδεμένες πισίνες. Εδώ όλα έχουν σχέση με τη ροή, εσωτερική και εξωτερική».
Να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες το ξενοδοχείο είχε αποσπάσει ακόμα μία σημαντική διάκριση στο επιβλητικό Javits Center της Νέας Υόρκης, παρουσία μεγάλων ονομάτων του design όπως ο Marcel Wanders, το Olea All Suite Hotel, όπου έγινε το πρώτο ελληνικό resort που βραβεύτηκε από το Interior Design Magazine στα ετήσια Best of Year Awards. To Olea στέφθηκε νικητής στην κατηγορία Large Resort, έχοντας ανταγωνιστεί «θηρία» του ξενοδοχειακού τομέα όπως το Four Seasons και το Six Senses, εταιρείες που μέχρι πρότινος μονοπωλούσαν τα Best of Year Awards.

Επίσης, πρόσφατα το περιοδικό Condé Nast Traveler στη λίστα του με τις ομορφότερες χώρες του κόσμου του για το 2019, έδωσε στην Ελλάδα την πρώτη θέση. «Η Ελλάδα συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία σας, ενθουσιάζοντάς σε όλους τους τομείς», γράφει το περιοδικό, αποθεώνοντας την Ελλάδα. Αναλυτικά, η λίστα με τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler: Ελλάδα, Ιταλία, ΗΠΑ, Νότιος Αφρική, Γαλλία, Ισπανία, Ινδία, Αυστραλία, Ταϊλάνδη, Μεξικό, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Καναδάς, Αργεντινή, Σρι Λάνκα, Μαρόκο, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Βιετνάμ.Τελευταία άρθρα