Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στο νησί | Κ. Κόκλας: «Αθεράπευτα ψεύτες»

Έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Σταύρο Κοντονή και την Περιφερειακή Αρχή ασκεί ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας και Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων, Κώστας Κόκλας με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΑΝΑΣΑ στη Ζάκυνθο, που έγινε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. Στην ανακοίνωση του, αναφέρεται: «Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων του κ. Γαλιατσάτου και κ. Νιοτόπουλου, ο κ. Κοντονής για λίγο ακόμα Βουλευτής Ζακύνθου, θέλοντας να πει ότι κάτι έχει κάνει η Περιφερειακή Αρχή τα τελευταία πέντε χρόνια, επέλεξε να πει για άλλη μια φορά ψέματα στου Ζακυνθινούς πολίτες. Μη έχοντας κάτι άλλο να παρουσιάσει σαν έργο, είπε πως η Περιφέρεια ήταν παρούσα στις πλημμύρες και στις φωτιές που ταλαιπώρησαν τη Ζάκυνθο.
Επειδή λοιπόν οι κύριοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αθεράπευτα ψεύτες και για να αποκαταστήσω την αλήθεια θα πω ότι: Οι πλημμύρες που έπνιξαν την Ζάκυνθο, οφείλονται ξεκάθαρα στο ότι η Περιφερειακή Αρχή ως όφειλε, δεν καθάρισε τα μεγάλα ποτάμια όντας αρμόδια να το πράξει, με αποτέλεσμα με τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις το 2016 και 2017 να πλημμυρίσουν ολόκληρες περιοχές και περιουσίες, πράγμα που οφείλεται ξεκάθαρα στην ανικανότητα τους. Σε ότι αφορά τις φωτιές που έπληξαν την Ζάκυνθο, να θυμίσω στους πολίτες ότι κάηκαν περίπου 25.000 στρέμματα λόγω του ότι η Κυβέρνηση δεν μίσθωσε αρκετά εναέρια μέσα για εκείνη την χρονιά, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν τα ήδη υπάρχοντα για την κατάσβεση.
Σε κάθε περίπτωση μετά από την τραγωδία στο Μάτι Αττικής, καλό θα ήταν οι κύριοι στον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν ένα συγγνώμη και να σωπάσουν γιατί οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά. Οι Ζακυνθινοί πολίτες θα καταψηφίσουν τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ για όλα όσα έκαναν στην οικονομία της χώρας, την ανομία, το ξεπούλημα της Μακεδονίας αλλά και για όσα κακά έκαναν στην Ζάκυνθο, τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς και για την απαξίωση που οδήγησαν το Νοσοκομείο Ζακύνθου και σε κατάσταση δυσλειτουργίας. Κυριακή κοντή γιορτή»!

φωτο: NewsIT