Έλαμψε στο Έξαθλο ο Δ. Αρβανιτάκης της ΑΓΕΖ

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Εξάθλου Παμπαίδων συμμετείχε το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ, με τον Διονύση Αρβανιτάκη να διαπρέπει με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ενώ μάλιστα έπιασε το όριο για τους Πανελλήνιους Αγώνες. Μάλιστα ο σύλλογος κατέκτησε συνολικά την 2η θέση στους αγώνες, έχοντας εξαιρετική παρουσία, αφού και οι υπόλοιποι αθλητές τα πήγαν εξαιρετικά. Συγκεκριμένα εκτός από τον Δ. Αρβανιτάκη που συγκέντρωσε 3,699β. και ήταν δεύτερος, ο Σούλης Κ. κατέκτησε την τέταρτη θέση με 3,361β. Επίσης δωδέκατος ήταν ο Κεφαλληνός Ι. με 3,069β., ενώ στην δέκατη έκτη θέση τερμάτισε ο Βερναρδάκης Γ. με 3,0001 β. Στο σύνολο συμμετείχαν 20 αθλητές.
Όσον αφορά τις ομάδες ο Αθηνόδωρος ήταν πρώτος με 24β., η ΑΓΕΖ δεύτερη με 22β. και ο Απόλλων Πύργου τρίτος με 13β. Να πούμε μάλιστα ότι στην συνολική βαθμολογία των Παμπαίδων και των Παγκορασίδων η ΑΓΕΖ είναι 1η με 125β. και απομένει το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πένταθλου Παγκορασίδων Α’ που διεξάγεται στην Τρίπολη.
Τέλος όσον αφορά τους Ανδρέα Θανάση και Μάρα Μάρλη που τα πήγαν εξαιρετικά στο Διασυλλογικό Ανδρών Γυναικών στην Πάτρα, στοχεύουν στους Πανελλήνιους Αγώνες της ηλικιακής τους κατηγορίας, όπου έχουν πολλές ελπίδες να φτάσουν σε μια μεγάλη διάκριση και να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται άλλωστε για δυο αθλητές που είναι αναμφισβήτητα το μέλλον της ΑΓΕΖ, όπως και πολλά ακόμη παιδιά που προπονούνται με τον σύλλογο και καθημερινά ξεπερνάνε τον εαυτό τους.