Βόλεϊ: ΖΑΟ – Σημαντική προσπάθεια στις ακαδημίες

Εκτός από το τμήμα γυναικών και κορασίδων της ομάδας βόλεϊ του ΖΑΟ, γίνετι μια πολύ σοβαρή προσπάθειες και στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου συμμετέχουν 25 νεαρά κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου. Ο έμπειρος προπονητής Γρηγόρης Αβτζής αναφέρθηκε για αυτό το γεγονός και την προσπάθεια που γίνεται.
«Ο ΖΑΟ έχει γύρω στις 25 κοπέλες και ελπίζουμε να είναι το μέλλον της Ζακύνθου στο βόλεϊ. Να ασχοληθεί ο κόσμος εκτός από τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Είναι στα συν της κοινωνίας ο αθλητισμός και όταν ασχολούνται πολλά παιδιά».
Μάλιστα ο κ. Αβτζής αναφέρθηκε στο θέμα των υποδομών, αφού το Κλειστό Γήπεδο της Παναγούλας που προπονούνται τα νεαρά κορίτσια έχει σοβαρά προβλήματα.
«Περιμένουμε να ασχοληθεί η πολιτεία με τις εγκαταστάσεις. Να συντηρηθούν γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Να σας πω ότι το παρκέ από την στιγμή που έγινε το γήπεδο δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και περιμένουμε να δούμε μια κίνηση που θα βελτιώσει την κατάσταση. Το γήπεδο είναι σε κατάσταση διάλυσης μετά από τόσα χρόνια που δεν έχει συντηρηθεί».
Να πούμε ότι αναμένεται το γήπεδο της Παναγούλας να ενισχυθεί με αθλητικό εξοπλισμό άμεσα, ενώ γίνεται προσπάθεια να επιδιορθωθούν τα προβλήματα που έχει το παρκέ.
Εν τω μεταξύ χθες έγιναν και σχολικοί αγώνες βόλεϊ για τα Δημοτικά Σχολεία στην Παναγούλα και τα νεαρά παιδιά διασκέδασαν με την ενασχόληση τους με το άθλημα.