3ο Κύπελλο Βεζάλ – Επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις

Μετά από δυο επιτυχημένα χρόνια στην Λίμνη Κεριού το Κύπελλο Βεζάλ επιστρέφει για Τρίτη φορά με νέες εκπλήξεις από τους συνδιοργανωτές (Δήμος Ζακύνθου, Π.Ε. Ζακύνθου, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ΑΝΟΖ, ΕΠΣ Ζακύνθου, Vesaliana) που εμπλουτίζουν την διοργάνωση και δίνουν την δυνατότητα σε νέους αλλά και μεγαλύτερους να χαρούν με την συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα που θα γίνουν.
Ξεκινάμε από τις 11 Μαΐου ημέρα Σάββατο όπου θα συμμετάσχουν μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα συμμετάσχουν σε αγώνες beach soccer, όπου διοργανώνει η ΕΠΣ Ζακύνθου, σε αγώνες κολύμβησης και ιστιοπλοΐας υπό την αιγίδα του ΑΝΟΖ και σε αγώνες δρόμου όπου πραγματοποιούν οι Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Ζακύνθου.
Επίσης θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες είναι: επίδειξη waterpolo, βόλτα με πόνυ, αθλητικός χορός από τη σχολή χορού της Σόνιας Μηχανού και Δημιουργικό Εργαστήρι από τη ΧΕΝ Ζακύνθου, όπου θα φτιαχτεί το δέντρο των ευχών για έναν όμορφο και καθαρό πλανήτη.
Την Κυριακή 12 Mαΐου επίσης θα γίνουν αγώνες beach soccer, κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και αγώνων δρόμου, με την μόνη διαφορά ότι θα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές από 13 ετών και άνω. Επίσης στις παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν ιππικές δεξιοτεχνίες από ιππείς της Ζακύνθου, ενώ θα δώσει το παρών με επιδείξεις και ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος «Ήλιδα».
Η διοργάνωση τις προηγούμενες χρονιές τα είχε πάει περίφημα, αφού είχαν συμμετάσχει πολλοί νεαροί αθλητές που έδειξαν το ταλέντο τους, ενώ είχαν έρθει και κορυφαίες ομάδες να συμμετάσχουν στην διοργάνωση του beach soccer. Να πούμε ότι την πρώτη χρονιά του Κυπέλλου Βεζάλ, είχε έρθει και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην άμμο και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Φέτος και με τις παράλληλες εκδηλώσεις που γίνονται, στόχος των συνδιοργανωτών είναι να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο και συμμετέχοντες και να χαρούν ένα διήμερο αθλητισμού στην λίμνη Κεριού.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι δηλώσεις συμμετοχών των αθλητών που θα συμμετάσχουν, με τους συνδιοργανωτές να περιμένουν ο αριθμός όσων βρεθούν στην λίμνη Κεριού να είναι μεγαλύτερος απ’ ότι τα προηγούμενα έτη.