Πέντε νέοι υποψ. περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Αλ. Αλεξάκη

Στους εννέα ανέρχονται συνολικά οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε. Ζακύνθου του συνδυασμού «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Αλεξάκη, μετά και την ένταξη πέντε ακόμα υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι οι: Κακολύρη Σταυρούλα (Ρούλα), Κομιώτη Γιάννη, Μάνεση Καράμπα Ιωάννη – Διονύσιο και Μποτώνη Διονύση και ανακοινώθηκαν και οι:
1.Πομώνη Λευτάκη Σταθούλα (Λούλα). Προϊσταμένη του Οικονομικού Τμήματος της Δ.Ε.Υ.Α Ζακύνθου. Πρόεδρος της Χορωδίας Ζακύνθου «Φιόρο του Λεβάντε».
2.Σαμοΐλη Ιωάννα. Ιδιωτική Υπάλληλος.
3.Λαβράνος Σπύρος. Πολιτικός Μηχανικός Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πρώην Πρόεδρος Τ.Ε.Ε Ζακύνθου.
4.Ράφτη Σοφία. Διακοσμήτρια. Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Δομικών έργων.
5.Κουγιουμτζίδης Μισαήλ. Υποπτέραρχος – ιπτάμενος ε.α

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού, μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Όλοι οι υποψήφιοι έχουν να επιδείξουν έντονη συμμετοχή στις τοπικές κοινωνίες, διακατέχονται από τις ίδιες αγωνίες και την προσδοκία να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα στη νέα γενιά. Η σύνθεση των ψηφοδελτίων της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» σε όλα τα νησιά, με την εμπειρία, τη γνώση, το νεανικό ενθουσιασμό και τη διάθεση των ανθρώπων, που τα απαρτίζουν εγγυάται μια δυναμική, αγωνιστική πορεία ανάδειξης, διεκδίκησης και επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας. Ταυτόχρονα αποτελούν και μια ομάδα που με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που τη διακρίνει μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία ανάπτυξης και θετικής προοπτικής σε όλα τα Επτάνησα».