Ο Α. Γκούσκος για την Δόξα – «Η ίδια ομάδα στη Β’ Εθνική»

Ένας άνθρωπος που έχει δώσει ακόμα και την ψυχή του για την Δόξα Πηγαδακίων είναι ο Ανδρέας Γκούσκος. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην «Ημέρα» για το ιστορικό επίτευγμα του συλλόγου και ανέφερε ότι θα στηριχθεί στα κορίτσια που οδήγησαν την ομάδα στην Β’ Εθνική και έκαναν εξαιρετική πορεία στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Αρχικά ο κ. Γκούσκος τόνισε: «Η ηθική και η φιλοσοφία του συλλόγου λέει ότι πρέπει να πας με τα κορίτσια που ανέβασαν την ομάδα στη Β’ Εθνική και το αξίζουν. Θα κοιτάξουμε αν μπορούμε μέσα στην χρονιά να την βοηθήσουμε στην μεταγραφική περίοδο. Από την Ζάκυνθο είναι καλοδεχούμενες όλες οι κοπέλες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν. Θα υπάρχει ομάδα στην Β’ Εθνική και πρέπει να δώσουμε το ανάλογο βάρος και προσοχή στα πιο νεαρά κορίτσια».
Ο Ζακυνθινός προπονητής προχώρησε και στην είδηση ότι θα υπάρχει και θυγατρική γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και εκεί θα έχουν την δυνατότητα να παίζουν τα πιο νεαρά κορίτσια.
«Θα υπάρχει θυγατρική ομάδα που θα λέγεται ακαδημία 1998. Θα υπάρχει ομάδα που δεν θα μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Αυτά τα κορίτισια θα παίξουν στην Γ’ Εθνική. Υπάρχει μια οικογένεια με διπλή έκταση που μπορούμε να υποδεχτούμε όποια κοπέλα θέλει να δοκιμάσει».
Η Δόξα ήδη προετοιμάζει το έδαφος για την νέα χρονιά που θα την βρει στην Β’ Εθνική και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους Ζακυνθινούς που πήγαν στο γήπεδο για να χαρούν μαζί με τα νεαρά κορίτσια την άνοδο τους. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας ήταν και αυτός εκεί και έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στον σύλλογο.

Η ξεχωριστή στιγμή στο ματς με τον Πανγυθεατικό

Η απόδειξη του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην Δόξα Πηγαδακίων είναι και τα όσα διαδραματίστηκαν στο τέλος του αγώνα με τον Πανγυθεατικό (νίκησε με 5-0 η Δόξα), αφού οι παίκτριες της Ζακυνθινής ομάδας είχαν πάρει μια τούρτα και ευχήθηκαν όλες μαζί χρόνια πολλά στον προπονητή τους Ι. Βερτζάγια, ο οποίος με ένα χαμόγελο τους ευχαρίστησε για την έκπληξη τους.