Δωρεά στολών στην ομάδα ΔΙΑΣ από την ALPHA BANK

Δύο νέες επιχειρησιακές στολές για την ομάδα ΔΙΑΣ εξασφάλισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου μετά από δωρεά της Alpha Bank. Η παράδοσή τους έγινε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία της Διευθύντριας του τοπικού υποκαταστήματος της τράπεζας, η οποία και παρέδωσε τις στολές στον πρόεδρο της Ένωσης, Κώστα Καραγκούνη. Ο κ. Καραγκούνης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δωρεά και πρόσθεσε ότι είναι μία πολύ σημαντική στήριξη για τους δικυκλιστές που περιπολούν και εκτίθενται συνεχώς σε κίνδυνο.

«Θα πρέπει να πω αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Alpha Bank και στην διευθύντρια Κατερίνα Καρατζά, η οποία άμεσα αντιλήφθηκε αυτή την έλλειψη και τα προβλήματα που είχαμε με την υλική υποστήριξη της ομάδας «ΔΙΑΣ» και αμέσως προχώρησε στη χορηγία δυο στολών αυξημένης προστασίας για τους δικυκλιστές μας, οι οποίοι καθημερινά περιπολούν και αποτελούν την αιχμή του δόρατος, της μάχιμης αστυνόμευσης», είπε ο κ. Καραγκούνης και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ποιοτικές στολές για δικυκλιστές και μάλιστα, σε μια περίοδο που οι υπηρεσίες μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν με την υλικοτεχνική υποδομή… Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας»!

Η ομάδα ΔΙΑΣ αντιμετωπίζει καθημερινά δύσκολες καταστάσεις, καθώς είναι οι πρώτοι που φτάνουν σε κάθε συμβάν και είναι αναγκασμένοι από την φύση της δουλειάς τους να εκτίθενται σε κίνδυνο. Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Alpha Bank Zακύνθου, Αικατερίνη Καρατζά, δήλωσε: «Δώσαμε δυο στολές για την ομάδα ΔΙΑΣ, μετά από αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου. Η τράπεζα ανταποκρίθηκε στο αίτημα αυτό, αντιλαμβανόμενη το δύσκολο έργο που επιτελούν. Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, επίσης, γιατί η ομάδα ΔΙΑΣ είναι πάντα κοντά μας! Είναι όλες τις ημέρες της εβδομάδας κοντά μας και εκτελούν περιπολίες κοντά στην τράπεζα. Ήταν ένα δείγμα ευγνωμοσύνης».