Τραγωδία: Τρεις νεκροί στο φαράγγι Αγίου Λουκά ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων

Σε τραγωδία κατέληξε η επιχείρηση κατάβασης του φαραγγιού του Αγ. Λουκά στο Ξυλόκαστρο, από τέσσερα άτομα χθες Σάββατο του Λαζάρου.

Θλιβερός απολογισμός, τρεις νεκροί κι ένας τραυματίας.

Ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη, ο εκπαιδευτής και ο βοηθός του επιχείρησαν να κατέβουν στο φαράγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας korinthosnews.gr η σύζυγος του ενός ανησύχησε γιατί δεν είχαν καμιά επικοινωνία και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας (είχε αρχίσει ήδη να νυχτώνει) δυσκόλεψαν οι προσπάθειες των πυροσβεστών και έτσι ανέλαβε δράση η 1η & 6η ΕΜΑΚ.

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα αφότου ξεκίνησαν οι έρευνες βρέθηκε νεκρός ο άντρας από την Σιγκαπούρη, ενώ οι δυνάμεις επιχειρούσαν να εντοπίσουν και τους άλλους τρεις.

Αργά το βράδυ ακούστηκαν φωνές από κάποιο σημείο του φαραγγιού και οι διασωστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν το σημείο. Λόγω της ώρας οι προσπάθειες γινόντουσαν ακόμα πιο δύσκολες.

Με το φως της ημέρας σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου, όμως οι διασωστικές δυνάμεις βρέθηκαν μπροστά στο θέαμα που όλοι απεύχονταν.

Δύο άψυχα σώματα. Τελικά, νεκροί είναι το ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και ο 40χρονος βοηθός του εκπαιδευτή. Ο μόνος επιζών είναι ο επίσης 40 ετών, εκπαιδευτής.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται.

Φωτό από: beautyshallsavetheworld1966.blogspot.com