Γ’ Εθνική Γυναικών: Δόξα Πηγαδακίων – Πανγυθεατικός – Με νίκη πάει στην Β’ Εθνική

Έφτασε η στιγμή το όνειρο να γίνει πραγματικότητα για την γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων που την Κυριακή στις 12.00 στο Δημοτικό Στάδιο και στο ματς με τον Πανγυθεατικό θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Β’ Εθνική. Το ματς είναι για την 13η και προτελευταία αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και είναι ένα από τα κρισιμότερα στην ιστορία του ζακυνθινού σωματείου.
Ο προπονητής της Δόξας Γιάννης Βερτζάγιας αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται με τον Πανγυθεατικό και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Δημ. Στάδιο.
«Σίγουρα θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να ενισχυθεί η ομάδα. Έφτασε η στιγμή να ανέβουμε. Την προηγούμενη φορά κερδίσαμε το πλεονέκτημα υπέρ του Τραγανού και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Τα κορίτσια είναι σε ετοιμότητα και έπαιξαν κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πιστεύω ότι είναι έτοιμες ψυχολογικά».
Ο κ. Βερτζάγιας σχολίασε και το πόσο θα βοηθήσει ενδεχόμενη άνοδος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών.
«Πιστεύω ότι θα τους κάνει πολύ καλό να ανεβούν στην Β’ Εθνική και θα βελτιωθούν σαν παίκτριες. Βοηθάει επίσης που έχουμε κλήσεις στην Εθνική Κορασίδων και αυτό είναι θετικό. Και του χρόνου περιμένουμε να έχουμε και άλλες κλήσεις».
Να πούμε ότι για την Δόξα Πηγαδακίων η Εβελίνα Χριστάνα κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων και θα ταξιδέψει και θα προπονήθει 1-3 Μαΐου στον Βόλο ώστε να δείξει το ταλέντο της. Επίσης φέτος έχουν κληθεί και έχουν πάει σε προεπιλογές της Εθνικής Κορασίδων οι εξής παίκτριες του συλλόγου: Γρίβα, Πήλικα, Αρβανιτάκη, Μάνεση, Βουτσινά, Αντιόχου και Μόρφη. Φυσικά υπάρχουν και άλλα κορίτσια που δεν έχουν κληθεί, αλλά έχουν πολλές δυνατότητες και στο μέλλον θα απασχολήσουν τους ανθρώπους των εθνικών ομάδων.
Για την Δόξα βέβαια προέχει το μεγάλο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό που πιθανότατα θα οριστικοποιήσει την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.