4ο Κύπελλο Ακρόπολης – «Έλαμψε» ο Αλκίμαχος

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του συλλόγου πολεμικών τεχνικών από το νησί μας Αλκίμαχου Ζακύνθου, ο οποίος συμμετείχε στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης που διεξήχθη στην Αθήνα. Σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν από τις 12-14 Απριλίου η εμφάνιση του σωματείου ήταν υποδειγματικ΄ξ και άφησε άριστες εντυπώσεις. Να πούμε ότι ο Αλκίμαχος αγωνίστηκε στο άθλημα του Tae Kwon Do και επέστρεψε στο νησί μας έχοντας κατακτήσει δυο χρυσά, δυο ασημένια και τέσσερα χάλκινα μετάλλια. Συνολικά ο σύλλογος ταξίδεψε με 13 αθλητές σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα, στο οποίο οι συνολικές συμμετοχές έφτασαν τις 1800.
Όσον αφορά τα μετάλλια για τον σύλλογο χρυσό πήραν ο Θεμιστοκλής Τσώλας και Κωνσταντίνος Μποζίκης κάνοντας εξαιρετικό αγώνα, ενώ πολύ καλά τα πήγαν και η Αγγελική Γρίβα με τον Διονύσιο Κλαυδιανό, αφού έφτασαν στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.
Επίσης χάλκινο μετάλλιο πήραν ο Αντώνης Ραζής, ο Ιωάννης Ζούγρας, η Νελλίνα Μπουρλέσσα και η Διονυσία Ζούγρα.
Ο σύλλογος του Αλκίμαχου στην ανακοίνωση του θέλησε να ευχαριστήσει τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που βοήθησαν ώστε να έρθουν αυτές οι μεγάλες επιτυχίες.
Αναλυτικά αναφέρει: «Για ακόμα μια φορά το Δ.Σ του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους αθλητές μας για το ήθος,τη δύναμη και την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά βεβαίως και τους γονείς τους που αμείωτα συνεισφέρουν σε όλα τα επίπεδα με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στα παιδιά και τους προπονητές τους».
Ο Αλκίμαχος Ζακύνθου άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, με την συμμετοχή του να είναι εξαιρετική σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά και να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Τα παιδιά χάρις στην εξαιρετική καθοδήγηση των προπονητών τους άφησαν άριστες εντυπώσεις και θα προχωρήσουν με νέα όνειρα για το μέλλον και τους αγώνες που έρχονται.