Περιφέρεια Λαϊκή Συσπείρωση: Περιοδία της Αλ. Μπαλού στη Ζάκυνθο

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού πραγματοποιώντας περιοδείες μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Κορφιάτη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Διονύση Κεφαλληνό και Τάκη Στρούζα.

Ακολουθώντας τις προτεραιότητες που έχει η Λαϊκή Συσπείρωση επισκέφτηκε τόπους δουλειάς και χωριά.

Το βράδυ της Κυριακής,14/4/2019, στο χωριό Σκουληκάδο μαζί και με τον υποψήφιο Δήμαρχο, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Φώτη Κόκλα, μίλησαν σε δύο συγκεντρώσεις στα καφενεία, εστιάζοντας στην επίθεση που δέχονται οι αγρότες και οι επαγγελματίες, παράλληλα με την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και με την επαπειλούμενο κλείσιμο του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Το πρωί της Δευτέρας, 15/4/2019, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Οργανισμό Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου. Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η διαχρονική προσπάθεια των κυβερνήσεων να μειώσουν τη χρηματοδότηση των προνοιακών ιδρυμάτων, να καταργήσουν και να συγχωνεύσουν αναγκαίες δομές, επεκτείνοντας την απασχόληση εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου την στιγμή που προσφέρουν αναντικατάστατο έργο και υπηρετούν διαρκείς ανάγκες των φιλοξενούμενων και των οικογενειών τους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φώτη Κόκλα, μίλησαν σε συγκεντρώσεις στα χωριά Κοιλιωμένο και Άγιο Λέοντα, συζητώντας για την απόγνωση των κτηνοτρόφων με το κλείσιμο των σφαγίων στο Νησί μας, την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας στον Άγιο Λέοντα, την υπολειτουργία του Ιατρείου.

Τέλος, την Τρίτη, 16/4/2019, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φώτη Κόκλα, συνοδευόμενοι από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κωνσταντίνου, μίλησαν σε συγκέντρωση στις Βολίμες. Εκεί αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι συνολικά της Ορεινής Περιοχής με την αγοραπωλησία που ετοιμάζουν στο Ναυάγιο, τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην ίδια περιοχή, σε συνδυασμό με την ληστρική και περιβαλλοντολογικά επικίνδυνη για το Λαό εξόρυξη των υδρογονανθράκων στα Ιόνια Νησιά.