Δημήτρης Νόλης – Προπονητής ΑΟΚ Ζακύνθου – «Ήμασταν ανταγωνιστική ομάδα στη Γ’ Εθνική

Μια επιτυχημένη πορεία ολοκληρώθηκε για τον ΑΟΚ Ζακύνθου και ο προπονητής της ομάδας, ο Δημήτρης Νόλης αναφέρθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του αλλά και την γρήγορη εξασφάλιση της σωτηρίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε το «καπέλο» στους παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε την διοίκηση για την μεγάλη της προσπάθεια, αλλά και το τεχνικό τιμ με το οποίο δούλεψε αρμονικά όλη την χρονιά.
«Σώθηκε η ομάδα σχετικά νωρίς στο πρωτάθλημα. Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Ήμασταν ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος. Υπήρχε καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ και με το προπονητικό τιμ η συνεργασία ήταν πολύ καλή».
Ο κ. Νόλης αναφέρθηκε και στο μέλλον για τον σύλλογο, χωρίς όμως να θέλει να πει πολλά «Το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα για τον ΑΟΚ και πως θα προχωρήσει στην Γ’ Εθνική».
Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει συζητήσει ακόμα με την διοίκηση για το αν θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου και περιμένει τις εξελίξεις για να αποφασίσει τα επόμενα προπονητικά του βήματα. Ο κ. Νόλης αποτελεί ίσως τον πιο επιτυχημένο τεχνικό για το νησί της Ζακύνθου, έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα σε ισάριθμες χρονιές στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, ενώ οδήγησε φέτος στην εξασφάλιση της παραμονής τον ΑΟΚ Ζακύνθου. Πέρσι λίγο έλειψε να καταφέρει τον ίδιο στόχο και με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, αλλά η ήττα στα Βραχνεΐκα ήταν καταδικαστική για τον σύλλογο, ο οποίος όμως έκανε πορεία πρωταθλητισμού με τον Δημήτρη Νόλη στον πάγκο.
Η παραμονή του ή όχι στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ θα κριθεί από την διοίκηση και κυρίως τον κ. Ποταμίτη, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει άμεσα πως θα πορευτεί η ομάδα στο μέλλον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.