Δόξα Πηγαδακίων – Κοιτάζει τα επόμενα ματς για την άνοδο

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανγυθεατικό και τον Πλατανίτη θέλει η γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μετά την βαριά ήττα με 8-0 από τον ανώτερο Ίκαρο Πετρωτού ο σύλλογος κοιτάζει τις επόμενες αναμετρήσεις και έχει στόχο να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται.
Το πρώτο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό είναι εντός έδρας για την Ζακυνθινή ομάδα που αν κατακτήσει τουλάχιστον ένα βαθμό θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό γιατίτ την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Τραγανού που υπολοπείται τρεις πόντους της Δόξας έχει ρεπό. Σε περίπτωση ήττας η Δόξα θα θέλει θετικό αποτέλεσμα με τον Πλατανίτη την τελευταία αγωνιστική για να τα καταφέρει.
Ο προπονητής της Δόξας Πηγαδακίων Γιάννης Βερτζάγιας πιστεύει στις παίκτριες του και θεωρεί ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση της ανόδου, έχοντας παλέψει πάρα πολύ την φετινή χρονιά.
Εν τω μεταξύ εκτός από το ματς των γυναικών της Δόξας με τον Ίκαρο Πετρωτού, έγινε και παιχνίδι για τις πιο μικρές ηλικίες των δυο ομάδων που το διασκέδασαν και έδειξαν ότι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και σε επίπεδο ακαδημιών.