ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ: «Αναξιόπιστοι στο Δήμο όσοι ασχολούνται με τα ΚΔΑΠ»


Επίσκεψη στη δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ζακύνθου, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του συνδυασμού «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ», ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των δημοτών του νησιού.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το συνδυασμό, παρατηρήθηκαν σοβαρότατα προβλήματα καθώς και σημαντικές ελλείψεις.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, ότι το προσωπικό δεν επαρκεί, ενώ το λεωφορείο που μεταφέρει τους εξυπηρετούμενους, δεν έχει καύσιμα τις τελευταίες πέντε ημέρες, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται.

Στην ίδια ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους δημοτικούς συμβούλους που εμπλέκονται στη δομή φιλοξενίας ως «αναξιόπιστους», ενώ τους κατηγορεί για «ανικανότητα» στη λύση προβλημάτων.

Κλείνοντας, η ανακοίνωση υπόσχεται να δοθούν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα, σε περίπτωση που η «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ» βρίσκεται στο Δήμο.

Χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Μετά την επίσκεψή μας στο ΚΔΑΠμεΑ Ζακύνθου, που πραγματοποιήθηκε την 01 Απριλίου 2019 και τις σοβαρότατες ελλείψεις που διαπιστώσαμε σε προσωπικό, πυρασφάλεια κτλ, πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες πέντε (!!!) ημέρες στο ΚΔΑΠ δεν έχουν πρόσβαση οι
εξυπηρετούμενοι καθώς δεν διαθέτει καύσιμα το λεωφορείο που κάνει τη μεταφορά τους.

Στην “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ” αναρωτιόμαστε… ΠΩΣ (;;;) όλοι όσοι είναι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ξαναζητούν την ψήφο των Ζακυνθινών, “τάζοντας λαγούς με πετραχήλια”.. ξεστομίζοντας βαρύγδουπα ΘΑ ΘΑ ΘΑ.., ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα δεν μπορούν να δώσουν λύση..!!!!

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που επιδεικνύουν στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου καθιστά όλους τους προαναφερθέντες εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ..!

Η “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ” δεσμεύεται ότι τέτοια περιστατικά δε θα υπάρξουν ξανά από τη στιγμή που θα βρίσκεται στο Δήμο!!