Στη γραμμή το πλοίο Κεφαλονιά της Levante Ferries πριν το Πάσχα

Το πρώτο του δοκιμαστικό ταξίδι, μετά την ολοκληρωτική ανακαίνιση του, πραγματοποίησε το πλοίο «Κεφαλονιά» της Levante Ferries.

Στο πλοίο πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ολοκληρωμένες προκειμένου να ενισχυθεί το αξιόπλοο και φυσικά οι ανέσεις των επιβατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ προκειμένου το «Κεφαλονιά» να καταστεί και πάλι αξιόπιστο, αφού τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την παραμονή του στις δεξαμενές και τις εργασίες ανακατασκευής ήταν μεγάλα.

Πλέον το πλοίο έχει αναβαθμιστεί πλήρως και είναι έτοιμο να μπει στις γραμμές Ζακύνθου – Κεφαλονιάς, συμπληρώνοντας τον αριθμό των πλοίων της εταιρίας.

Καπετάνιος στο «Κεφαλονιά» παραμένει ο Χρήστος Μωραΐτης, ενώ στο δοκιμαστικό του ταξίδι, στη γέφυρα βρέθηκε και ο πρόεδρος της Levante Ferries, Γιώργος Θεοδόσης.

Το πλοίο ουσιαστικά δεν έχει σχέση με εκείνο που ταξίδευε πριν λίγους μήνες στη γραμμή, αφού οι εργασίες ανακατασκευής του ήταν συνολικές, δίνοντάς του πλέον μορφή σύγχρονου, ενώ στο δοκιμαστικό ταξίδι, η ταχύτητα που ανέπτυξε άγγιξε τους 22 κόμβους.

Μιλώντας στην ΗΜΕΡΑ ο εκπρόσωπος της εταιρίας Levanter Ferries, Γιάννης Πυλαρινός, αναφέρθηκε στην ολοκληρωτική ανακατασκευή που πραγματοποιήθηκε στο πλοίο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το αξιόπλοο καθώς και τις ανέσεις των επιβατών που θα προσφέρει.
«Η προσπάθεια της εταιρίας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς είναι συνεχής» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πυλαρινός, ενώ δήλωσε ότι το πλοίο θα είναι έτοιμο να δρομολογηθεί στις γραμμές των νησιών, πριν το Πάσχα.
Το «Κεφαλονιά» είναι το τέταρτο πλοίο που συμπληρώνει το στόλο της Levante Ferries.