13η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΑΜΕΑ – Με 4 μετάλλια ο Γ. Λιγνός

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στην 13η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρία στην Πτολεμαΐδα ο Φιλόξενος Α.Σ. ΑΜΕΑ, αφού ο αθλητής του Γεράσιμος Λιγνός κατέκτησε τέσσερα χρυσά μετάλλια. Ο Κεφαλονίτης Κολύμβητής ανέβηκε συγκεκριμένα στο πρώτο σκαλί του βάθρου στα 50μ. ελεύθερο, στα 100μ. ύπτιο, στα 200μ. μικτή ατομική και στα 100μ. πρόσθιο. Ο νεαρός αθλητής επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας στόχο να συμμετάσχει σε διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.
Από την μεριά του το Δ.Σ. του Φιλόξενο έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον Γεράσιμο Λιγνό αλλά και στην προπονήτρια και μητέρα του Αλεξία Μωραΐτου.

Επίσης το σωματείο ευχαρίστηκε και την Ionian Group για την διευκόλυνση της αποστολής του Φιλόξενου ώστε να μεταβεί στην Πτολεμαΐδα για την 13η Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρία.

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Εταιρεία «IONIAN GROUP» για την ευγενική προσφορά στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ατόμων της αποστολής του Συλλόγου μας και του οχήματος τους, με σκοπό να ταξιδέψουν από τον Πόρο Κεφαλληνιάς προς Κυλλήνη με επιστροφή ώστε να παρευρεθούν στην 13η Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων με Αναπηρία στην Πτολεμαΐδα. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του προσωπικού των πλοίων της Εταιρείας για την ευγενική και φιλική τους εξυπηρέτηση».

Ο Φιλόξενος ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες την φετινή αθλητική χρονιά στην κολύμβηση και έχει μεγάλες ελπίδες για τον Γεράσιμο Λιγνό, ο οποίος καθημερινά βελτιώνεται και είναι έτοιμος να συμμετάσχει και πάλι σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Επίσης γίνεται καθημερινά πολύ καλή δουλειά και στα υπόλοιπα αθλητικά τμήμα του Φιλόξενου που «μεγαλώνουν» μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τα Άτομα με Αναπηρία που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.Τελευταία άρθρα