Χρ. Τετράδη: «Στόχος μου να αποκτήσει φωνή η Ζάκυνθος»

Ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης η υποψηφιότητα της προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά και αντιπροέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Χριστίνας Τετράδη στις βουλευτικές εκλογές, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με σύνθημά της «Νέα Δύναμη για τη Ζάκυνθο», η κ. Τετράδη, τονίζει ότι στόχος της είναι να αποκτήσει φωνή η Ζάκυνθος. Με δήλωσή της, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, επισημαίνει:

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια Βουλευτής.

Πιστεύω ακράδαντα πως είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, να φτιάξουμε την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα σήμερα έχει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για το νέο πνεύμα που φέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το πνεύμα που ενθαρρύνει την ανάπτυξη, την παραγωγή, την καινοτομία, την αριστεία, την εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία, την εξωστρέφεια.
Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση για να ξαναγίνουμε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρωταγωνιστές στη ζωή μας, σε μια Ελλάδα της ανάπτυξης και των ευκαιριών.
Κανείς δεν θα φέρει για μας την «επόμενη μέρα» αν δεν το κάνουμε εμείς οι ίδιοι.
Δηλώνω παρούσα σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της χώρας με επιτυχία και να φέρει την αληθινή ελπίδα στον τόπο μας. Στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου η Ζάκυνθος να αποκτήσει φωνή. Φωνή καθαρή και δυνατή. Φωνή που θα μεταφέρει τα θέματά της εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Χορτάσαμε λόγια και υποσχέσεις.

Είναι η ώρα για το νησί μας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ελληνικό τουρισμό, να διεκδικήσει και να πετύχει αυτά που στερήθηκε μέχρι σήμερα, αυτά που αναλογούν στην προσφορά του, στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στους ανθρώπους του.

Το μέλλον δεν περιμένει. Την καλύτερη Ζάκυνθο που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας θα τη δημιουργήσουμε όλοι εμείς, μαζί.
Με όραμα, σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά.
Για να βγούμε μπροστά!
Με Νέα Δύναμη για τη Ζάκυνθο»!