ΑΓΕΖ – Με την πλάτη στον τοίχο

Μονόδρομος είναι οι δυο νίκες στα ματς που έχουν απομείνει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ για την ΑΓΕΖ ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Η ήττα από την Παναχαϊκή έφερε σε δύσκολη θέση τους «ερυθρόλευκους» που πρέπει να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν, κερδίζοντας τους Νέους του Έσπερου και την ΕΑΠ. Βέβαια και να νικήσει η ομάδα, στα δυο παιχνίδια που έχει να δώσει, υπάρχει περίπτωση και πάλι να υποβιβαστεί στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Πολλά θα παίξουν ρόλο από το τι θα γίνει στην Γ’ Εθνική. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα στον 1ο Όμιλο του Νότου υποβιβάζονται το Ληξούρι, ο Έσπερος ΑΟΠΑ και ο Κεραυνός Αιγίου.
Αν τυχόν προστεθεί και άλλη ομάδα από την Αχαΐα που είναι επίσης χαμηλά στην κατάταξη και είναι η Ακράτα τότε η ΑΓΕΖ δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να παραμείνει στην κατηγορία. Οπότε το συγκρότημα του Αντώνη Ακτύπη πρέπει να πάρει τις δυο νίκες στην Α1 ΕΣΚΑΗ για να διασφαλίσει ότι με την μέχρι τώρα κατάσταση παραμένει στην Α1 ΕΣΚΑΗ.
Η ομάδα μπάσκετ από τη Ζάκυνθο έχει ταλαιπωρηθεί φέτος με τραυματισμούς, χάνοντας σημαντικούς παίκτες μέσα στην χρονιά. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν είχε σταθερή πορεία και έκανε ήττες που ίσως αυτήν την στιγμή της στοιχίσουν. Όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες αγωνιστικές για την ΑΓΕΖ που παλεύει με «νύχια και με δόντια» για την παραμονή της.Τελευταία άρθρα