ΑΟ Τσιλιβή – Συμφώνησε με τον Π. Τσούκλη

Τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρήκε η ομάδα του Τσιλιβή η οποία συμφώνησε με τον Πέτρο Τσούκλη που φέτος ολοκληρώνει την χρονιά στον Μακεδονικό Σιάτιστα που παίζει στις Εθνικές Κατηγορίες και συγκεκριμένα στον 3ο Όμιλο. Ο έμπειρος τεχνικός την περσινή χρονιά είχε έρθει και για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, αλλά είχε αποχωρήσει λόγω προσωπικού προβλήματος.
Οι συζητήσεις ξεκίνησαν από την περασμένη Παρασκευή που έγινε το ραντεβού της διοίκησης με τον γνωστό προπονητή και προχώρησαν οι δυο πλευρές σε συμφωνία που αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα.
Η σύμφωνια σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι για ένα χρόνο, ενώ αναμένεται να γίνουν και μεταγραφές κάποιων ποδοσφαιριστών εκτός Ζακύνθου ώστε να ενισχυθεί το Τσιλιβή για την παρουσία του στην Γ’ Εθνική. Ήδη προχωράει και η αναζήτηση παικτών για να στελεχωθεί άμεσα το ρόστερ και να είναι άμεσα έτοιμο για την επόμενη χρονιά.
Ο κ. Τσούκλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία με την ομάδα του Τσιλιβή τόνισε: «Τα παιδιά με πλησίασαν με πολύ καλό τρόπο. Η συμφωνία ήρθε χωρίς να το σκεφτώ καν. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, γιατί είναι δύσκολο το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».
Η ομάδα του Τσιλιβή κινήθηκε αστραπιαία για να κλείσει το θέμα του προπονητή, ενώ από εδώ και πέρα μένει να φανεί ποιοι παίκτες θα διατηρηθούν στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δύσκολη αν και είναι νωρίς φαίνεται η παραμονή των Μ. Κωστάκη, Στ. Λιβέρη και Δ. Μαλαφούρη, ωστόσο η διοίκηση θα κάνει την προσπάθεια της για να τους έχει και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Επίσης υπάρχουν και αρκετοί ακόμη παίκτες που θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να μείνουν στην ομάδα. Για τον σύλλογο του Πλάνου η παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες είναι μεγάλη τιμή και η διοίκηση έχει στόχο να κάνει μια καλή προσπάθεια και να παρουσιάσει αξιόλογο αγωνιστικό πρόσωπο.Τελευταία άρθρα