Ο Μπόμπυ «επενεκκινεί» στη Γλυφάδα με τον Δήμαρχο Γ. Παπανικολάου!

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ», Χαράλαμπος Λιβέρης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου με τον οποίο είχε μια θερμή και επικοδομητική συζήτηση.

Ο κ. Παπανικολάου το 2009 εξελέγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το 2013 έθεσε υποψηφίοτητα για Δήμαρχος Γλυφάδας, όπου και εξελέγη το Μάϊο του 2014. Επί δημαρχίας του, η Γλυφάδα έγινε ο πρώτος Δήμος της χωρας που εισήγαγε την εξυπηρέτηση πολιτών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Παπανικολάου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, ενώ συζήτηση έγινε και γύρω από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που έχει κάθε Δήμαρχος. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, το αξίωμα του Δημάρχου δεν είναι η ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας. Αποτελεί ένα αξίωμα ευθύνης!

Για τον λόγο αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά, προγραμματισμό, μεθοδικότητα και καλή συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και των συμβούλων του. Άλλωστε οι συνεργάτες είναι αυτοί που κάνουν τον «καλό Δήμαρχο». Ο Δήμαρχος, λοιπόν, οφείλει να ακούει, να επεμβαίνει και να εκτελεί με πολιτική υπευθυνότητα. Αν υπάρχει όρεξη για δουλειά τότε τα παντα μπορούν να αλλάξουν σε μια τετραετία!