Στην Αστυνομική Δ/νση ο Γ. Αγαλιανός |«Εκ των ων ουκ άνευ η διασφάλιση της ειρηνικής ζωής στο νησί»

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των υποψηφίων δημάρχων σε αρχές, φορείς και υπηρεσίες. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανάδραση», Γιώργος Αγαλιανός μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Παναγιώτη Πετσίνης και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός αναφέρεται: «Η στενή συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με την αστυνομία, τόσο για την πρόληψη της παραβατικότητας όσο και για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών αναγκών του νησιού, είναι εκ των ων ουκ άνευ, τόνισε ο Γιάννης Αγαλιανός κατά την επίσκεψή του στον αστυνομικό διευθυντή Ζακύνθου ταξίαρχο Παναγιώτη Πετσίνη.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανάδραση» ζήτησε να ενημερωθεί για τους σχεδιασμούς της αστυνομίας ενόψει της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να διαφυλαχτεί η ευταξία και να αισθάνονται ασφαλείς τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Η αίσθηση της ασφάλειας, όπως είπε, εμπνέει μεγάλη ικανοποίηση στους περιηγητές και αποτελεί έναν από τους παράγοντες που γεννά την επιθυμία σε κάποιον να επισκεφτεί ξανά στο μέλλον τον τόπο μας αλλά και να τον συστήσει στο φιλικό περιβάλλον του.
Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον του υποψήφιου δημάρχου και δήλωσε έτοιμος για συζήτηση επί παντός θέματος το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει στη διασφάλιση της ειρηνικής ζωής στο νησί. Ειδικά για τους θερινούς μήνες, όπως είπε, έχει ζητήσει και περιμένει ενισχυμένες δυνάμεις, αφού και το αεροδρόμιο με τις νέες λειτουργίες του απαιτεί μεγαλύτερο αριθμό αστυνομικών, αλλά και οι τουριστικές περιοχές χρειάζονται τη συνδρομή της αστυνομίας για την αποφυγή παραβατικών συμπεριφορών. Τον Γιάννη Αγαλιανό συνόδευαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι Παναγιώτης Αβράμης, Μάκης Κουρούμαλος, Γρηγόρης Ρουμπάνης και Νίκος Τσίπηρας».