Ακροβατική Γυμναστική : Ολυμπιάδα Ζακύνθου – Ταξίδεψε με όνειρα για μετάλλια

Να μείνει πιστή στο ραντεβού της με τις επιτυχίες και τα μετάλλια θέλει η ομάδα ακροβατικής γυμναστικής της Ολυμπιάδας Ζακύνθου. Το σωματείο από τη Ζάκυνθο καταφέρνει επί σειρά ετών να φέρει επιτυχίες για το νησί μας, παρόλο ότι αντιμετωπίζει πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες. Παρόλα αυτά και φέτος κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να ταξιδέψει στην Κρήτη όπου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής.
Τα κορίτσια του Ανδρέα Κατιρτζίδη θα διεκδικήσουν μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις που θα τους βοηθήσουν στην συνέχεια της καριέρας τους. Η αποστολή της Ολυμπιάδας αποτελείται συγκεκριμένα από δυο τριάδες κοριτσιών και ένα ζευγάρι που θα διαγωνιστούν και θα διεκδικήσουν μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Αναλυτικά η μια τριάδα γυναικών απαρτίζεται από τις Κάτια Θεοδόση, Δήμητρα Τάφα και Άννα Ντόστη, ενώ η άλλη τριάδα αποτελείται από τις Διονυσία Θεοδόση, Έλενα Κλάδη και Στέλλα Μουζάκη.
Τέλος το ζευγάρι κοριτσιών που θα διαγωνιστεί για την Ολυμπιάδα Ζακύνθου είναι η Αγγελική Φιορεντίνου και η Κατερίνα Μπεζάνη.
Χθες η αποστολή έφτασε στην Κρήτη όπου ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις της, αφού δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεση της. Να πούμε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αύριο, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους που θα πάνε στο κλειστό γήπεδο στα «Δυο Αοράκια». Οι αγώνες μάλιστα θα προβληθούν και μέσω live streaming, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.
Συνολικά θα δώσουν το παρών 191 αθλητές και 20 σωματεία από όλη την χώρα και πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση ακροβατικής γυμναστικής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Για την Ολυμπιάδα Ζακύνθου η παρουσία της σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντική, με τα κορίτσια να δουλεύουν όλο τον χρόνο για την συμμετοχή τους στην διοργάνωση και την διεκδίκηση ενός μεταλλίου. Οι οιωνοί είναι θετικοί για το Ζακυνθινό σωματείο και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και υπάρχει η ελπίδα ότι και φέτος οι αθλήτριες του Ανδρ. Κατιρτζίδη θα μπορέσουν να φτάσουν μέχρι την κορυφή.