Δημοτικό Γήπεδο Αμπελόκηπων – Προχωράει το έργο


Μέσα στο καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων. Μετά την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τα αθλητικά σωματεία το έργο προχωράει, με την χρηματοδότηση του να ανέρχεται στα 293,500 ευρώ. Να πούμε ότι η μελέτη προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και αντίστοιχου μέγιστου πάχους, ομοιόμορφου χρώματος φυσικού πρασίνου, σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου.
Επίσης εκτός από τον πλαστικό χλοοτάπητα θα προχωρήσει η προμήθεια και κατασκευή νέων κερκίδων, καθώς αυτές που χρησιμοποιούνται είναι υπό διάλυση αλλά και η προμήθεια και κατασκεύη πάγκων για τους αθλητές.

Εκτός των άλλων θα γίνουν και επιδιορθώσεις στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες του γηπέδου, οι οποίες μετά τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις θα περιλαμβάνουν την στεγάνωση της ταράτσας, το βάψιμο του κτιρίου αλλά και εξοπλισμό για το μπάνιο και τους υπόλοιπους χώρους, ώστε οι αθλητές πριν και μετά τους αγώνες και τις προπονήσεις να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Δυστυχώς το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελόκηπων δεν είναι το μόνο που χρήζει παρεμβάσεις στο νησί μας, αφού και εκείνο του Αγγερικού κυρίως αλλά και του Μαχαιράδου θα χρειαστούν βοήθεια ώστε να μην καταστραφούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πολυάριθμα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού μας έχουν ανάγκη από αγωνιστικούς χώρους και το έχουν τονίσει προς τις αρχές κατ’ επανάληψη.