Η «Cavo Grosso Travel» βραβεύτηκε από τον ΗΑΤΤΑ| Σημαντική διάκριση για το νησί

Μία σημαντική βράβευση απέσπασε η «Cavo Grosso Travel – Voutirakos Cruises» κατά την εκδήλωση για τον 28ο Διαγωνισμό Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων των μελών του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.
Στον φετινό διαγωνισμό βραβεύθηκαν τουριστικά γραφεία για την παρουσία τους στο διαδίκτυο, αλλά και σε ταξιδιωτικά έντυπα, ενώ τιμήθηκαν και έξι τουριστικοί πράκτορες με μεγάλη ιστορία στον κλάδο των ελληνικών τουριστικών γραφείων για την συνεισφορά τους στον ελληνικό τουρισμό.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν καταξιωμένοι επαγγελματίες του κλάδου των τουριστικών γραφείων και προσωπικότητες με ισχυρό αποτύπωμα στον ελληνικό τουρισμό και η συγκεκριμένη βράβευση της εταιρείας που δραστηριοποιείται στο νησί μας είναι πολύ σημαντική. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν ιδιαίτερες αναφορές στις ομορφιές του νησιού μας, αλλά και στο πόσο η σημαντική τουριστική ανάπτυξη της Ζακύνθου έχει συμβάλει στη γενικότερη αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα.
Η Λίτσα και ο Πέτρος Βουτυράκος εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους και τη συγκίνηση τους για τη βράβευση της εταιρείας τους και δήλωσαν ότι αποτελεί μεγάλη τους τιμή και ηθική επιβράβευση για την δύσκολη προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουν εδώ και 30 χρόνια που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά. Μάλιστα, αφιέρωσαν αυτή τη βράβευση σε όσους συμμετείχαν και τους στήριξαν με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στο πανέμορφο νησί μας, τη Ζάκυνθο.
Τα βραβεία στην εκδήλωση απένειμε η γ.γ. Υπουργείου Τουρισμού, Γεωργία Καραστάθη.
Φέτος, όπως και κάθε χρονιά, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή υποψήφιων εντύπων και κυρίως ιστοσελίδων, τα οποία αξιολογήθηκαν σε συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής του HATTA βάσει κριτηρίων όπως η αισθητική, η τεχνική αρτιότητα και η ελκυστικότητα στην παρουσίαση ταξιδιωτικών προγραμμάτων, και στη συνέχεια αναδείχθηκαν οι νικητές.
Η μεγάλη συμμετοχή εντύπων και ιστοσελίδων στο διαγωνισμό αποδεικνύει τη σημασία που δίνουν τα τουριστικά γραφεία στην επικοινωνία και την παρουσίαση των ταξιδιωτικών προγραμμάτων τους στο κοινό, δεδομένων των προκλήσεων της σύγχρονης ψηφιακής εποχής. Ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, Στάθης Σκρέτας, δήλωσε: «Ο Διαγωνισμός Τουριστικών Εντύπων και Ιστοσελίδων των μελών του ΗΑΤΤΑ, είναι ένας ζωντανός θεσμός εδώ και 28 χρόνια, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας FedHATTA, Λύσανδρου Τσιλίδη.
Της απονομής των βραβείων προηγήθηκε κλειστή γενική συνέλευση μελών του ΗΑΤΤΑ, κατά την οποία συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η πρόεδρος του HAPCO και αντιπρόεδρος FedHATTA, κ. Ρένα Τόλη, καθώς και ο διευθυντής πωλήσεων της Aegean, κ. Στέφανος Σαδόπουλος και η Sales Manager Athens & Central Greece της Aegean, κ. Ελένη Βλάχου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Aegean και η Tuv Austria.