Παρουσίασε υποψηφίους και πρόγραμμα η «Ανάδραση» του Γ. Αγαλιανού (φώτο)

Τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του και το πρόγραμμα του παρουσίασε ο συνδυασμός «Ανάδραση» του Γιάννη Αγαλιανού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στον συνδυασμό εμπειρίας και νέου αίματος που διαθέτει η δική του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν το νησί μας και η «Ανάδραση» θα ασχοληθεί επισταμένως αν κερδίσει τις δημοτικές εκλογές. Μίλησε συγκεκριμένα για τα σκουπίδια, το θέμα της ανακύκλωσης αλλά και της ύδρευσης και της αποχέτευσης, ενώ φυσικά μίλησε και για την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού. Επίσης στα θέματα που αφορούν το πρόγραμμα του συνδυασμού ο Γιάννης Αγαλιανός σημείωσε και τον αντισεισιμικό σχεδιασμό, τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου, την ενίσχυση των χωριών και των τοπικών κοινοτήτων αλλά και την στήριξη στα Άτομα με Αναπηρία.

Βασικό κομμάτι της ομιλίας του ήταν και ο Ηλεκτρονικός Δήμος και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, το Δημόσιο Wifi, αλλά και ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως η ολοκλήρωση του Δημοτικού Θεάτρου, η λειτουργία του Θερινού Κινηματογράφου «Χρήστος Νέγκας», η αναβάθμιση του Θεάτρου του Σαρακηνάσου και η δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου στο Σκουλικάδο.

Βέβαια δεν έλειψαν στα όσα είππε και οι σχολικές μονάδες, τα νεκροταφεία, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, η περιοχή του Κατασταρίου αλλά και οι γειτονιές που πρέπει να αναβαθμιστούν.

Οι 9 υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από τον Γιάννη Αγαλιανό και θα ενισχύσουν τον συνδυασμό του είναι: Διονύσης Μαρούδας – Πρώην Δήμαρχος Λαγανά, Νίκος Βαρδακαστάνης – Ιδιωτικός Υπα΄λληλος, Σπύρος Κονίδης – Ταχυδρομικός Πράκτορας, Μίνα Λάττα – Ξενοδόχος, Διονυσία Μάνεση – Φοιτήτρια, Διονύσης Μάργαρης – Συνταξιούχος ΟΤΑ, Διονυσία Πάτρα – Επιχειρηματίας, Φωτεινή Ρέππα – Συνταξιούχος Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διονύσης Τρούσσας – Ιδιωτικός Υπάλληλος