Τον Άγιο Διονύσιο προσκύνησε ο Β. Μεϊμαράκης || Ξεναγήθηκε στο Εκκλησιαστικό Μουσείο

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από σήμερα -23.03.2019- το μεσημέρι στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έγινε από τον τ. Υφυπουργό και Βουλευτή Αναστάσιο Λιάσκο, ο σκοπός της επίσκεψής του αφορά στην παρουσία του στα εγκαίνια του “Ιστορικού Πολεμικού Μουσείου Αναστασίου Λιάσκου” που θα γίνουν από τον ίδιο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στο Ξενοδοχείο “Galaxy” στο Λαγανά (ιδιοκτησίας Χριστίνας Τετράδη).

Στις 18:00 επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου, για να προσκυνήσει τον πολιούχο του νησιού. Τον υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Δωδώνης Χρυσόστομος και Ζακύνθου Διονύσιος, ενώ τελέστηκε Δέηση από τον Ηγούμενο της Μονής Αρχ. Δ. Λιβέρη ενώπιον του Ιερού Σκηνώματος.

Ακολούθως συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ. Καρδιανό, τον Πολιτευτή της ΝΔ Δ. Ακτύπης, την Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ Χρ. Τετράδη και το σύζυγος της πρ. Υφυπουργό Αν. Λιάσκο, τον πρώην Πρόεδρο ΝΟΔΕ και Αντιδήμαρχο Ζακύνθου Κώστα Κόκλα την πρώην πολιτευτη Αγ. Αβούρη και το συζυγό της πρώην Αντιδήμαρχο Αθηναίων Αγ. Μοσχονά, των πρώην Περιφερειάρχη Σ. Βόσδου μετέβη στο εκκλησιαστικό Μουσείο όπου ξεναγήθηκε από το Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο.

Ακολούθησε κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Μονής ενώ δεν έλειψαν οι καυστικές επισημάνσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης αναφορικά με την προσοχή που έτυχαν ή όχι διαχρονικά τα Στροφάδια από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν.