Άφιξη του Β. Μεϊμαράκη στη Ζάκυνθο || Υποδοχή, προσκήνυμα στον Άγιο και κεντρική ομιλία (φωτο-video)

Στη Ζάκυνθο έφτασε σήμερα -23.03.2019- λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ο τέως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αποδεχόμενος την πρόσκληση που του έγινε από τον τ. Υφυπουργό και Βουλευτή Αναστάσιο Λιάσκο. Ο σκοπός της επίσκεψής του αφορά στην παρουσία του στα εγκαίνια του “Ιστορικού Πολεμικού Μουσείου Αναστασίου Λιάσκου” που θα γίνουν από τον ίδιο την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στο Ξενοδοχείο “Galaxy” στο Λαγανά (ιδιοκτησίας Χριστίνας Τετράδη).

Το πρόγραμμα
του κ. Μεϊμαράκη

Ο κ. Μεϊμαράκης έφτασε ακτοπλοϊκός στη Ζάκυνθο από την Κυλλήνη ενω τον συνόδευε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δ. Καρδιανός, ο οποίος είχε ταξιδέψει το πρωι για Κυλλήνη προκειμένου να τον υποδεχθεί. Στο λιμάνι της Ζακύνθου τον περίμεναν ο Πολιτευτής της ΝΔ Δ. Ακτύπης, η Αντιπρόεδρος του ΞΕΕ Χρ. Τετράδη και ο σύζυγος της πρ. Υφυπουργός Αν. Λιάσκος, ο πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ και Αντιδήμαρχος Ζακύνθου Κώστας Κόκλας και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ Δ. Τρούσσας καθώς επίσης ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ελατίων Χρ. Τσουκαλάς, ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Ανδρ. Kοτσώνης και η Πολιτευτής Ε. Δαμουλάκη, η πρώην πολιτευτης Αγ. Αβούρη και ο συζυγός της πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων Αγ. Μοσχονάς, στελέχη και νεολαία του κόμματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο κ. Μεϊμαράκης στις 6μμ θα επισκεφθεί την εκκλησία του Αγιου Διονυσίου και ακολούθως, στις 7μμ, στο ξενοδοχείο Palatino, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Ζακύνθου. Στα πλαίσια των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου θα αναπτύξει τις θέσεις για μια μεγαλύτερη, πιο δυνατή και κοινωνική Ευρώπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν το Μάϊο του 2019, θα έχει στο περιθώριο της επίσκεψής του σειρά συναντήσεων και επαφών με στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος στο νησί.Τελευταία άρθρα