Αποκλείστηκε από την Τρίπολη το ΓΕΛ Κατασταρίου – Σπουδαία πορεία στα κορυφαία σχολεία της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο

Δεν τα κατάφερε στο Δημοτικό Στάδιο το ΓΕΛ Κατασταρίου καθώς ηττήθηκε από το ΓΕΛ Τρίπολης με 1-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος. Η Ζακυνθινή ομάδα ολοκλήρωσε την πορεία της και έφτασε μέχρι τα 7 καλύτερα σχολεία της χώρας, αποδίδοντας εξαιρετικά και κερδίζοντας μεγάλους αντιπάλους. Μάλιστα αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ιονίων Νήσων, καταφέρνοντας να κερδίσει Λευκάδα και Κέρκυρα στην διαδικασία των πέναλτι , ενώ απέκλεισε και το ΓΕΛ Αγρινίου.

Σπουδαία ήταν η παρουσία και των μαθητών στο Δημοτικό Στάδιο που γέμισαν τις κερκίδες και πρόσφεραν μια πρωτόγνωρη εικόνα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι. Δεν έλειψαν πάντως και οι αρνητικές στιγμές, αφού έντονες διαμαρτυρίες είχε το ΓΕΛ Κατασταρίου για τις αποφάσεις των διαιτητών, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για την συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ομάδας της Τρίπολης.
Μάλιστα χρειάστηκε και η παρουσία αστυνομικής δύναμης για να αποχωρήσουν οι παίκτες του ΓΕΛ Τρίπολης, οι οποίοι έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις σε μαθητές που τους περίμεναν για να τους μιλήσουν, με το συμβάν να λήγει χωρίς κάποιο επεισόδιο.