Σκληρή καταγγελία του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 – «Ο απερχόμενος Δήμαρχος κυνηγάει αισχρά την ομάδα»

Mε σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 στα όσα συνέβησαν σχετικά με τα κλειδωμένα αποδυτήρια στο Δημοτικό Στάδιο, αναφέροντας ότι αποτελεί ιερός χώρος για την ομάδα που έχουν επιτρέψει σε συλλόγους κατά καιρούς να τα χρησιμοποιήσουν. Η ανακοίνωση είναι ιδιαίτερα σκληρή για τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά αλλά και τον υπάλληλο του Δημοτικού Σταδίου Νίκο Γκούσκο και το θέμα αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια.

Δείτε την ανακοίνωση από πλευράς του Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961

«Το είδαμε κι αυτό σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου. Τρεις αστυνομικοί (!), ο υπάλληλος του Σταδίου, Νίκος Γκούσκος και ένας άλλος αγνώστων στοιχείων με ένα ΛΟΣΤΟ (!) παραβίαζαν την πόρτα των αποδυτηρίων του ΑΠΣ Ζάκυνθος, όταν τους έκαναν ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κοντονής.

«ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!, είπαν. Πρέπει να μπει η σχολική ομάδα του Κατασταρίου».

Η συνέχεια επί της οθόνης του… Δήμου Ζακυνθίων. “μαζέψτε τα και φύγετε. Κάντε καταγραφή. Παραδώστε τα αποδυτήρια”. Φυσικά η Ζάκυνθος επέτρεψε στα σαστισμένα παιδάκια του σχολείου να μπουν στα αποδυτήρια, όπως παραχωρεί τον ιερό της χώρο των αποδυτηρίων για φέτος, στην ομάδα του Κατασταρίου που αγωνίζεται στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Όπως το έδωσε στην εθνική ομάδα του 2004 πριν λίγο καιρό. Τα έδωσε τα αποδυτήριά της, το χώρο της, το σπίτι της, το ιερό της, σε ανθρώπους που της αποδίδουν τουλάχιστον σεβασμό. Εδώ όμως τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Ο Δήμαρχος νομίζει ότι δίνει εντολές στο ΚΨΜ του λόχου και ο υπάλληλος του σταδίου συνεχίζει με μοναδικό τρόπο να βιάζει, να κυνηγάει, να κλέβει, να διαλύει και να εξοντώνει κάθε προσπάθεια αναστήλωσης, συσπείρωσης και λειτουργίας του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Καταγγέλλουμε δημόσια την συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κυνηγάει αισχρά τον ΑΠΣ, αποκαλώντας τον Πρόεδρο της ομάδας δημόσια ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΜΑΦΙΟΖΟ. Τα όσα έχουν κάνει φέτος ενάντια στην ομάδα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ. Σύντομα θα τα απαριθμήσουμε. Να είναι σίγουροι όλοι. Κανένας δήμαρχος όλα τα χρόνια δεν έχει κυνηγήσει τόσο πολύ την ομάδα, με εκτελεστή και συνενορχηστρωτή τον ραδιούργο υπάλληλο του Σταδίου που έχει κάνει το Δημοτικό – Εθνικό Γήπεδο μαγαζάκι του. Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε τις διακηρύξεις των υποψηφίων δημάρχων Ζακύνθου για το τι θα πράξουν στο Δημοτικό Στάδιο, όταν θα έρθουν στην εξουσία. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι ζωντανή ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου και ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. Έχει ΧΙΛΙΟΔΟΞΑΣΕΙ το νησί μας απ’ άκρου εις ‘άκρον, σ’ ολόκληρη την πατρίδα και την κατάντησαν οι δύο προαναφερθέντες “κωλοσφούγγι”. Ανοχή τέλος».Τελευταία άρθρα