Προπηλάκισμο στο Δημ. Στάδιο καταγγέλει ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς – «Ο κ. Γούναρης και η παρέα του έκριναν σκόπιμο να κλειδώσουν τα αποδυτήρια»

Ένταση δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά να καταγγέλει προπηλακισμό. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για κλειδωμένα αποδυτήρια και την «παρέα» όπως σημείωσε του Στέλιου Γούναρη που προχώρησε στο να βάλει λουκέτο στα αποδυτήρια. Μάλιστα ανέφερε για τραμπουκισμούς και προπηλακισμό που δέχθηκε ο ίδιος στις εγκαταστάσεις προσπαθώντας να λύσει το ζήτημα, αφού θα πραγματοποιούνταν Πανελλήνιος Αγώνας Σχολικού Πρωταθλήματος.

Αρχικά ο κ. Κολοκοτσάς δήλωσε : «Λυπάμαι σήμερα είχαμε ένα δυσάρεστο γεγονός. Φιλοξενούσαμε παιδιά από την Τρίπολη στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ποδοσφαίρου και ενώ από χθες είχαμε προετοιμάσει το γήπεδο και είχαμε ζητήσει να είναι τα αποδυτήρια ανοιχτά για να μπορούν τα παιδιά να τα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν μπάνιο και να τα φιλοξενήσουμε ο κ. Γούναρης με την ομάδα του, με την παρέα του, έκρινε σκόπιμο ότι έπρεπε να κλειδώσει τα αποδυτήρια με την δικαιολογία ότι έχει πράγματα μέσα, που δεν επιτρέπεται και δεν μας επέτρεπε να χρησιμοποιήσουμε τα αποδυτήρια. Ανοίξαμε το ένα αποδυτήριο και έπρεπε να ανοίξει και το άλλο για την υπόλοιπη ομάδα. Δυστυχώς παρενέβησα και κάλεσα την αστυνομία, άλλαξε η κλειδαριά αλλά και πάλι με τραμπουκισμό πήραν τα κλειδιά και αναγκάζομαι να βγάλω έγγραφο για να επέλθει η τάξη, ούτως ώστε από εδώ και πέρα οι χώροι του Σταδίου να είναι προσβάσιμοι, ελεύθεροι ούτως ώστε για οποιοδήποτε συμβάν να μπορεί να παρέμβει. Τα αποδυτήρια δεν ανήκουν σε κανέναν, ανήκουν στους Ζακυνθινούς στην νεολαία, στους παίκτες μας, στον αθλητισμό μας και στους Δημότες μας και είμαστε υποχρεωμένοι να τα κρατάμε σε υψηλά επίπεδα. Λυπάμαι για την συμπεριφορά διότι προπηλακίστηκα από κάποιους προσπαθώντας να κάνω την δουλειά μου και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους Πανελλήνιους Αγώνες».

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Ζακύνθου επιφυλάχθηκε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του Δήμου σχετικά με αυτό το ζήτημα: «Το έγγραφο το κοινοποιώ στον εισαγγελέα και στην αστυνομία και έχω ζητήσει τριμελή επιτροπή που θα ανοίξει τα αποδυτήρια, θα καταγράψει τι υλικά υπάρχουν και θα παραδοθούν στις ομάδες που τα έχουν βάλει και από εκεί και πέρα θα χρησιμοποιούνται κανονικά όπως προβλέπεται σε όλη την Ελλάδα».