ΣΤΙΓΜέΣ… γεμάτες άνοιξη || Κυκλοφορεί 22/03 με την «ΗΜΕΡΑ»

Αυτή την Παρασκευή 22 Mαρτίου, στο ολοκαίνουργιο τεύχος του Στιγμές που κυκλοφορεί μαζί με την Ημέρα σας παρουσιάζουμε το EnjoyZakynthos, που δίνει κύρος στο ξενοδοχείο, την βίλα ή το τουριστικό σας κατάλυμα προσφέροντας σας υπηρεσίες concierge υψηλού επιπέδου.
Με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση σας παρουσιάζουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας για να μπείτε και εσείς στο «κλίμα» καθώς και το δεύτερο μέρος της αναδρομής μας στις προεκλογικές αφίσες της Ελλάδας.
Το Iassis Cosmetic μας παρουσιάζει την επαναστατική μέθοδο της Κρυολιπόλυσης
Βρεθήκαμε στις σημαντικότερες εκδηλώσεις του νησιού μας το περασμένο Σαββατοκύριακο και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα
Και τέλος σας παρουσιάζουμε το History War Museum (Ιστορικό πολεμικό μουσείο, Αναστάσιου Λιάσκου) που ανοίγει τις πύλες του αυτή την Κυριακή και σας καλεί όλoυς στα επίσημα εγκαίνια του.

Ήρθε και… επίσημα η Άνοιξη. Με την προχθεσινή εαρινή ισημερία που σηματοδοτεί την αρχή της εποχής των λουλουδιών και συνέπεσε ι, σχεδόν, με την τρίτη και τελευταία υπερ-σελήνη ή υπερπανσέληνο του φετινού έτους. Το 2019 υπάρχουν τρεις υπερπανσέληνοι, όλες στους πρώτους μήνες του έτους, και δεν θα υπάρξει άλλη έως το τέλος της χρονιάς (είχαν προηγηθεί άλλες δύο στις 21 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου). Πόσα πράγματα έχουν γραφτεί για αυτήν την εποχή. Και πόσα πράγματα σηματοδοτεί αυτή η εποχή.
Θέλουμε να αλλάξουμε πολλά. Να πετάξουμε την μουντίλα του χειμώνα και να χρωματίσουμε τις μέρες μας. Να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας και κυρίως στην ψυχή μας. Γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Από την ψυχή μας. Και όταν αυτή έχει χρώματα, τότε και όλα γύρω μας δείχνουν όμορφα.
Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στο να φτιάξουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν αυτη ή άνοιξη να είναι η αρχή της «ανοιξης» της ζωής μας..