Πρωταθλητής Ιονίου το ΓΕΛ Κατασταρίου – Κερδισε και την Κέρκυρα στα πέναλτι

Σε μια σπουδαία επιτυχία έφτασε το Γενικό Λύκειο Κατασταρίου, αφού κέρδισε στα πέναλτι και στην Κέρκυρα και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ιονίων Νήσων στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια μοναδική διάκριση για τους μαθητές του σχολείου, που έδειξαν από την αρχή το πάθος τους για διάκριση κερδίζοντας σε δύσκολες μάχες μεγάλους αντιπάλους. Θυμίζουμε ότι το ΓΕΛ Κατασταρίου κατάφερε να λυγίσει στα πέναλτι στο προηγούμενο παιχνίδι το ΓΕΛ Λευκάδας με 4-3, ενώ κόντρα στο ΓΕΛ Κέρκυρας μετά από ένα παιχνίδι αμφίρροπο που έληξε στην κανονική του διάρκεια 0-0 κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι και η Ζακυνθινή ομάδα κέρδισε 4-2. Να σημειώσουμε ότι στην κανονική διάρκεια είχε και δοκάρι αλλά και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για να καταφέρει να σκοράρει νωρίτερα.

Να πούμε ότι παρών στην Κέρκυρα εκτός από τον διευθυντή του ΓΕΛ Κατασταρίου κ. Σταμίρη, ο οποίος μας έστειλε και τις φωτογραφίες, ήταν ο Περιφερειακός κ. Γκούσης Κ. , ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας Θ. Αθηναίος, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Γυμναστών κ. Τζίβα και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου Κ. Γκούσκος.


Ο κ. Σταμίρης εκ μέρους του ΓΕΛ Κατασταρίου δήλωσε για αυτήν την μεγάλη επιτυχία
«Συγχαρητήρια φυσικά και στους συλλόγους τους για την δουλειά που γίνεται. Το ζακυνθινό ποδόσφαιρο έχει παρόν και μέλλον. Να στηρίζουμε όλοι τον σχολικό αθλητισμό».